Събития

MTG: Посетете ни на „Дни на кариерата“ в ТУ-София. Може би ще откриете мечтаното работно място именно при нас!

12.09.2018 г.

Българската индустриална група Метал Технолоджи Груп, доказан производител на метални отливки, покрива широко европейските пазари, но продава и в екзотични дестинации като Индия, Китай, Мексико, Нова Зеландия и мн. др. Ако и вие искате да се развивате в компания от подобен международен мащаб, не пропускайте да посетите щанда на MTG по време на тазгодишното издание на „Дни на кариерата“ в Технически университет – София. На 23 и 24 октомври ще можете да научите всичко, което ви интересува за възможностите за кариерно израстване в българското дружество.В структурата на Метал Технолоджи Груп са включени три леярни, всяка от които произвежда по различна технология. Тази година стажантите в компанията имаха възможност да обиколят и трите обекта, за да се запознаят с технологичните процеси в тях. В рамките на есенното кариерно изложение представители на компанията ще запознаят студенти и млади специалисти с възможностите за професионално развитие при тях.


В MTG се опитваме да изграждаме сплотен и здрав екип. Именно на това се дължат и голяма част от успехите ни. Устояваме на пазара вече повече от 20 години – при това като доверен и предпочитан партньор от родни и чуждестта утвърдени компании“, коментираха от дружеството.


Поредната международна изява на българския холдинг предстои съвсем скоро. В периода от 18 до 21 септември 2018 г. MTG ще вземе участие в специализираното изложение InnoTrans, което ще се проведе в Берлин, Германия. Форумът събира на едно място последните иновации от сферата на транспортната инфраструктура, включително решения, системи и компоненти. Част от престижния форум ще бъдат и българските продукти на MTG.


А вие – студенти и млади специалисти, потърсете повече информация за кариера в компанията по време на изложението за работодатели „Дни на кариерата“. Може би представители на MTG на InnoTrans 2019 ще сте точно вие!


Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп

Още от Машини, мех. системи