Събития

MTG: Сътрудничеството със стажантите ни е вълнуващо и за двете страни. Вече очакваме един от тях след като завърши

11.01.2019 г.

Вече имаме стажант, който ще остане на работа при нас и след като завърши образованието си“, обявиха за Инженер.bg от Метал Технолоджи Груп (MTG) по време на ежегодното изложение за работодатели „Дни на кариерата“, организирано от Технически университет – София. За поредна година компанията бе сред атрактивните участници в кариерния форум, като представи на студенти и млади специалисти стажантската си програма за 2019 г.„Търсим млади специалисти, за които създаването на технологии е страст, а проектирането на модели е предизвикателство. Разработихме нашата стажантска програма, така че да дадем възможност на всички, които имат желание за развитие в областите на металургията и машиностроенето, да изявят своя потенциал“, посочиха от Метал Технолоджи Груп.


Концепцията на стажа в компанията е такава, че участниците да могат да се запознаят с дейността не само на различните отдели, но и на отделните предприятия в структурата на индустриалната група. Това са Алуком в Плевен, Осъм в Ловеч, и Центромет във Враца. Всяко от дружествата работи по различна технология и предлага различни стажантски позиции.„През изминалото лято групата стажанти премина през всички производствени отдели, за да може всеки от тях да добие представа къде най-добре би паснал. На едно от момчетата изключително много му допадна работата в отдел Конструктивно-технологичен в завода ни в гр. Плевен и изяви желание да започне работа там, след като завърши висшето си образование“, разказаха от компанията. Метал Технолоджи Груп ще покрие разходите на своя стажант до края на курса му на обучение, за да осигури спокойствие на своя бъдещ специалист.


Това сътрудничество е вълнуващо и за двете страни. Вярваме, че той успешно ще завърши и очакваме с нетърпение прехода му към динамичната работна атмосфера в MTG”, коментираха от дружеството.


Ако и ти искаш да бъдеш част от екипа на българския холдинг, чиито клиенти са Siemens, ABB, Alstom Power, Hyundai, Honeywell, Wienerberger и мн. др., можеш да кандидатстваш за стаж още сега!


Разгледай предложенията за стажантски позиции и изпрати своето CV на hr@mtgbg.com не по-късно от 30 април 2019 г.Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи