Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

MTG: Целим се в челните позиции в металургията! Разчитаме на високо качество и стойностен екип

27.09.2019 г.

In Macedonian   In Serbian

В края на лятото търговският екип на българския металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) премина целодневно обучение, посветено на затвърждаването на високото качество в компанията. „Обучението имаше за цел да създаде в екипа общо разбиране за високите стандарти, поставени от клиентите на MTG от цял свят. Високото качество е главен приоритет, заложен в нашата бизнес философия. Вярваме, че пътят към постигането му е чрез насърчаване развитието на нашите служители“, съобщиха за Инженер.bg от MTG.Българският холдинг е производител на висококачествени метални изделия, намиращи приложение в редица сфери, сред които енергетика, машиностроене, електроника, автомобилна, ВиК, химическа индустрия и др. Тази дейност MTG осъществява в трите си металургични завода в страната: Алуком АД, Центромет АД и Осъм АД. За своята над 20-годишна история компанията успешно се позиционира и на международните пазари, осъществявайки износ към Европа, Русия, Австралия, Нова Зеландия, Мексико, Бразилия и др.„За да поддържаме устойчиво развитие, висококачествена продукция и отлични стандарти на работа на международно равнище, ние разчитаме на нашия мотивиран и експертен екип“, заявиха от българския холдинг. А заедно с разширяването на партньорската мрежа на MTG, компанията разраства и своя екип. От българското дружество споделиха още, че най-отговорните и мотивирани млади специалисти за кратък период успяват да се издигнат в йерархията на организацията.


Ако искате да работите в компания, чиито корпоративни ценности включват стремеж към постоянно развитие и иновативни подходи, ако се целите в челните позиции в сферата на металургията, не се колебайте да изберете именно MTG. Проверете свободните позиции сега!Компанията работи и в посока затвърждаване връзката на бизнеса с образованието. MTG провежда ежегодни платени летни стажове, ориентирани към студентите от инженерни специалности. От младежите се очаква да проявят любознателност и желание за развитие. От своя страна, холдингът предоставя възможност за участие в реални нейни проекти, в които учащите могат да демонстрират и усъвършенстват своите практически умения. След завършване на инженерното си образование, студентите имат възможност да стартират своята кариера в металургичното дружество.


Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК.Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп, pixabay.com

Още от Машини, мех. системи