Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

Multivac ще представи решения за етикетиране и нов принтер за директен печат върху опаковки на interpack

28.01.2017 г.

Multivac, един от доказаните световни доставчици на опаковъчни решения, ще вземе участие в изложението interpack 2017, от 4 до 10 май 2017 г. в Дюселдорф, Германия, съобщиха за Инженер.bg от дъщерното дружество у нас Мултивак България. Освен разнообразни системи за инспекция, компанията ще представи решения за етикетиране с акцент върху етикетиращи машини с транспортна лента и тяхното интегриране в опаковъчните линии на трейсийлъри Т300 и G700. За първи път Multivac ще презентира и принтер за директен печат с термотрансферни принтери върху опаковки за медицински и фармацевтични продукти, произвеждани от термоформовъчна машина R 081.


На два изложбени щанда компанията ще демонстрира новостите в своите решения.


В палата 5, щанд Е23, Мултивак ще покаже предложенията си за етикетиращи машини с транспортна лента, включително:


Модел Base Line L300 – базова и икономична машина с висока производителност за изпълнение както на сложни, така и на по-елементарни задачи по етикетиране.


Етикираща машина L310, част от линията на трейсийлър T 300, ще поставя етикети за промоции. Тази машина има възможност да обработва по-големи партиди с по-висока скорост и може да изпълнява комплексни задачи по етикетиране на различни продукти и опаковки. Multivac Marking & Inspection за първи път ще покаже нов дизайн на въздушния апликатор за етикети, позволяващ по-големи размери на промоционалните етикети, както и изключително точното им безконтактно поставяне с въздух под налягане върху опаковката.Модел L 330 пък е интегриран в термоформовъчна линия и се ползва за етикетиране на опаковки със слайсове. Той е разработен със защитен клас IP 69K и отговаря на най-високите хигиенни стандарти. Опаковките се придвижват чрез лента със зъбен ремък, така те могат лесно да бъдат достигнати и проверени визуално.


Четвърто предложение ще бъде машина за т.нар. С – етикетиране, която ще бъде интегрирана към линията на трейсийлър G 700. Този вид поставяне на етикети се използва за гарантиране на оптимална атрактивност на тарелката на рафта в супермаркета, но също така защитава опаковката от повреда или отваряне. На изложението ще бъде демонстрирано поставяне на етикети на горната страна на тарелката, по ръба ѝ от едната страна, и от долната ѝ страна.


На щанд А51 в зала 17 Multivac ще изложи за първи път компактния модел термоформър R 081 с принтер за директен печат DP 230, разполагащ с термотрансферен принтер TTO 06, който може да бъде свързан в мрежа. Принтерите за директен печат са разработени за специални модели машини и затова постигат перфектно качество на печат. Благодарение на новите серво мотори не е нужно да се извършват предварителни замервания на позицията на принтера – това спестява време при пуск и при смяна на партидата. Принтер TTP 06 е термотрансферен принтер от последно поколение - икономичен модел, подходящ за малки производствени площи. Наред с това той може да принтира с отлично качество и висока скорост и баркодове и 2D кодове - важни в медицинския сектор.


В рамките на предстоящото изложение специалистите от Multivac ще презентират и още иновативни продукти от портфолиото на компанията.


Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК.


Източник на снимковия материал: Мултивак България

Още от Машини, мех. системи