Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

Multivac поставя акцент върху скин-опаковките на изложението interpack в Дюселдорф, Германия

14.03.2017 г.

Multivac, един от доказаните световни доставчици на опаковъчни решения, ще представи технически решения за производство на висококачествени вакуумни скин-опаковки по време на interpack 2017, от 4 до 10 май 2017 г. в Дюселдорф, Германия, съобщиха за Инженер.bg от дъщерното дружество у нас Мултивак България. „MultiFreshще бъде истинският фокус на участието ни тази година. Ще поставим акцент върху пълната ни гама опаковъчно фолио и ще демонстрираме възможностите на термоформъра R 105 MF и трейсийлъра T 300 H”, поясниха още от българския клон на компанията.


Както Инженер.bg съобщи по-рано, Multivac ще покаже новостите в решенията си на два щанда на изложението interpack 2017. На щанд Е23 в зала 5 компанията ще представи системи за производство на висококачествени вакуумни скин–опаковки.


„Multivac има дългогодишен опит в създаване на технологии за вакуумни скин–опаковки и предлага широк спектър от специални опаковъчни машини, които отговарят на множество изисквания спрямо опаковката, производителността и автоматизацията“, разказаха от дъщерното дружество в България.


Ето върху кои машини ще акцентират от компанията-производител по време на предстоящото събитие:


Термоформовъчна машина R 105 MFКомпактен и икономичен модел R 105 MF, представляващ входно ниво за производство на висококачествени вакуумни скин-опаковки на малки и средни по обем партиди. R 105 MF разполага със същото техническо оборудване като по-големите модели машини. Също както по-производителните модели, R 105 MF е оборудван с интегрирана система за верижно задвижване на горното фолио, която гарантира, че то се развива точно и плавно по време на опаковъчния процес.


Трейсийлър T 300 HОт своя широк спектър от трейсийлъри на изложението interpack Multivac ще презентира автоматичната машина T 300 H. Този компактен базов модел трейсийлър е предназначен за опаковане на широка гама от продукти в малки и средни партиди. T 300 H може да бъде оборудван с формати с много колони и с различни системи за отвеждане на продуктите. Благодарение на лесната смяна на инструментите, машината може да се преобразува бързо за различни видове опаковки и форми. Електрически задвижваните системи за транспортиране на тарелките, за повдигащия механизъм и за развиване на фолиото, гарантират енергийната ефективност на производството.


„На предстоящото изложение interpack Multivac ще покаже и изключително разнообразие от фолио MultiFresh. Висококачественото фолио има несравними механични характеристики, затова то може да се използва за замяна на по-плътни материали без компромис с качеството. Това води до намаляване на потреблението на фолио и до по-голяма природосъобразност“, съобщиха още от компанията.Горното и долното фолио отговаря на всички изисквания и нормативната база за опаковане на хранителни продукти. Горното фолио е разработено за различни видове продукти, форми и височини, и може да се поръча с различна стандартна дебелина. Гамата долно фолио MultiFresh се състои от APET материали, които имат множество механични и бариерни предимства, а също така подлежат на формоване.


„Посетителите на щанда ни в зала 5 ще могат да се информират и за различните приложения на фолиото, например: горно фолио с подобрени механични свойства за опаковане на продукти с остри ръбове или компоненти, както и фолио със свойства „нежно“ и „грубо отлепване“, заявиха в заключение от Мултивак България.


Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България

Още от Машини, мех. системи