Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

Multivac ще представи технологии за опаковане на свежи продукти на Fruit Logistica в Берлин през февруари

22.12.2016 г.

Компанията Multivac, един от най-големите световни доставчици на опаковъчни решения, ще вземе участие в изложението Fruit Logistica в Берлин от 8 до 10 февруари 2017 г., обявиха за Инженер.bg от българския офис Мултивак България. Дружеството ще представи ефективни и надеждни опаковъчни решения за увеличаване срока на годност на свежи плодове, зеленчуци и салати, както и на съвременни готови храни и т.нар. Fresh Cut - продукти. Гостите на събитието ще имат възможността да се запознаят с всичко това и много други иновации в палата 3.1., щанд D04.

 


В рамките на събитието, специалистите от Multivac ще поставят акцент върху специализирани технологии и машини за опаковки с точно определено предназначение, за производители, търговци на едро и дребно, както и за опаковъчни центрове. За посетителите на изложението ще бъдат демонстрирани следните модели машини на Multivac:

 

Термоформовъчна машина R 105 базов модел за MAP и вакуум опаковки, оборудвана с механизъм за перфорация за производство на FreshSAFE опаковки. Благодарение на тази концепция, зеленчуците, плодовете и салатите остават свежи за по-дълъг период без добавянето на подобрители и консерванти. Това се постига чрез перфориране на фолиото, съгласно изискванията на продукта, като вътре в опаковката се създава равновесна газова атмосфера (EMAP).

 

Трейсийлър T 300 H – напълно автоматизирано решение за опаковане в меко фолио на плодове и сурови или обработени зеленчуци. Моделът е компактен и подходящ за малки и средни партиди, с възможност за конфигурация с няколко колони. Работата на машината гарантира енергийно-ефективно опаковане посредством електрическата си задвижващата система за транспортиране на тарелките, повдигане на инструментите и навиване на отпадъчното фолио.

 

 

Трейсийлър T 250 полуавтоматичен модел за различни формати тарелки, разполагащ с автоматично чекмедже за инструменти, прецизна нарязваща система за Inside- и Outside-Cut, вътрешна вакуум-помпа, както и възможност за множество допълнителни опции, според индивидуалните изисквания на клиентите. Моделът е с малки размери и може да бъде лесно инсталиран благодарение на своята конструкция на колела.

 

Камерна машина С 200 – настолен модел, спестяващ площ и удобен за инсталация, специално разработен за бързо и ефективно опаковане на салати, ядки или сушени плодове в пликове в малки и средни партиди. Моделът се предлага с опция за специално изпълнение на камерния капак за опаковане на чувствителни продукти като салати при нормално налягане на околната среда.


 

Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България

Още от Машини, мех. системи