Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Решения за интелигентно управление на складове ще представи фирма Стам на изложението LogiMAT 2020

  Решения за интелигентно управление на складове ще представи фирма Стам на изложението LogiMAT 2020

  И тази пролет немският град Щутгарт ще се превърне в притегателна точка за високите технологии, задаващи нови стандарти в областта на интралогистиката. Предстои поредното издание на европейското изложение LogiMAT 2020! Форумът ще се проведе от 10 до 12 март в Stuttgart Trade Fair Centre, а сред участниците ще бъде и фирма Стам Лтд – водеща в областта на проектирането, доставката, монтажа, сервиза и цялостния инженеринг на всички видове складови системи.

 • SpaceCAD ще проведе обучение със сертификация за 3D CAD Siemens Solid Edge в учебния си център в Казанлък през март

  SpaceCAD ще проведе обучение със сертификация за 3D CAD Siemens Solid Edge в учебния си център в Казанлък през март

  „Оценявайки важността на добрите инженерни умения, ние се стараем да помагаме на всички практикуващи специалисти, желаещи да задълбочат своитe CAD/CAM/CAE познания. От 25 до 27 март 2020 г. ще проведем интензивно обучение за работа с 3D CAD Siemens Solid Edge в нашия учебен център в гр. Казанлък“, заявиха от фирма SpaceCAD пред Инженер.bg. Българската компания предлага професионални курсове както в офис на клиента, така и в собствения си център за обучение.

 • B2N: Медицина, инженерство, архитектура и още любопитни приложения на 3D принтирането по време на Additive days 2020

  B2N: Медицина, инженерство, архитектура и още любопитни приложения на 3D принтирането по време на Additive days 2020

  Като нов, динамично развиващ се производствен метод, 3D принтирането непрекъснато ни изумява със своите възможности. Ето защо от фирма B2N, която е организатор на Additive days 2020, ще съберат на едно място възможно най-много традиционни и дори невероятни приложения на адитивното производство, които имат огромен потенциал да се превърнат в част от нашето ежедневие. Конференцията ще се проведе от 20 до 23 февруари 2020 г., като ще засегне няколко основни теми.

 • Вече и кърджалийска професионална гимназия в Академична борса! Приветстваме ПГ „Васил Левски“

  Вече и кърджалийска професионална гимназия в Академична борса! Приветстваме ПГ „Васил Левски“

  Разположен на двата бряга на р. Арда, гр. Кърджали е най-големият административен, промишлен, търговски и културен център на Източни Родопи. Местността крие спиращи дъха гледки, приказни легенди и многобройни забележителности, а близостта до двата големи язовира – „Студен кладенец” и „Кърджали”, както и до южната ни съседка – Гърция, създава благоприятни бизнес възможности. Щастливи сме, че кърджалийско училище намери своето място в Академична борса!

 • Солтех и Интер Експо Център ви канят на DIGITAL INDUSTRY 2020 – първия форум у нас за дигитализация на индустрията

  Солтех и Интер Експо Център ви канят на DIGITAL INDUSTRY 2020 – първия форум у нас за дигитализация на индустрията

  Чудите ли се какво ни готви утрешния ден в света на индустрията? Или пък каква е следващата стъпка от процеса на дигитализация? А може би се питате ще остане ли професия или работно място, които няма да бъдат засегнати от настъпващите промени? Научете отговорите на тези и на още много любопитни въпроси със Солтех, Интер Експо Център и едни от най-изявените експерти в бранша на първия по рода си форум, посветен на дигитализацията на индустрията – DIGITAL INDUSTRY 2020.

 • Multivac разкрива ДНК кода на доброто опаковане на изложението Interpack 2020 в Дюселдорф, Германия

  Multivac разкрива ДНК кода на доброто опаковане на изложението Interpack 2020 в Дюселдорф, Германия

  На изложението Interpack 2020, което ще се проведе от 7 до 13 май 2020 г. в Дюселдорф, Германия, Multivac ще представи интегрирани решения в опаковането и обработката на продукти. Посетителите на петте изложбени площи на Multivac ще могат да научат всичко за цялостната гама от решения на компанията и ще се докоснат до експертния опит на международния лидер във всички направления, които развива. Фокусът на Multivac по време на търговския панаир ще бъде върху концепции за устойчиви опаковъчни решения.

 • Либхер-Транспортейшън Системс: „Стремим се да насочим младите хора към кариерно развитие в България“

  Либхер-Транспортейшън Системс: „Стремим се да насочим младите хора към кариерно развитие в България“

  „Либхер-Транспортейшън Системс Марица се присъедини към инициативата на Министерството на труда и социалната политика (МТСП) за организиране на кариерни форуми в европейските страни, в които има най-голям брой обучаващите се и завършили образованието си българи“, съобщиха пред Инженер.bg от доказаната производствена компания. Дружеството вече взе участие в първото от поредицата изложения, което се проведе във Виена, Австрия, на 21 януари 2020 г.

 • B2N ще посветят ЗDни на адитивното производство през февруари. Регистрирайте се, за да получите безплатен достъп

  B2N ще посветят ЗDни на адитивното производство през февруари. Регистрирайте се, за да получите безплатен достъп

  От 20 до 23 февруари 2020 г. предстои второто издание на балканската конференция за 3D принтиране AdditiveDays, което ще се проведе под мотото „Beyond the hype”. Събитието е насочено към представители на бизнеса, научните и образователните среди и цели създаване на възможности за колаборации и обмяна на опит. Също така събитието ще бъде интересно и за масовата аудитория и ще отговори на всички въпроси, свързани с приложенията и ползите от технологията.

 • Ученици от ПГИУ „Елиас Канети“ откриха тайните на аутомотив бранша в завода на Линамар (Монтюпе) в Русе

  Ученици от ПГИУ „Елиас Канети“ откриха тайните на аутомотив бранша в завода на Линамар (Монтюпе) в Русе

  Как се изработват компоненти за утвърдени автомобилни брандове и какви са процесите на управление в една водеща производствена компания? На тези и много други въпроси намериха отговори учениците от 12-ти клас на Професионална гимназия по икономика и управление (ПГИУ) „Елиас Канети“ в гр. Русе, които в края на 2019 г. посетиха завода на фирма Линамар (Монтюпе) в града. Екипът на Линамар (Монтюпе) посрещна своите гости с презентация.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! И за много години! Още от началото на 2020 г. новите проекти и събития в сферата на бизнеса в България и на Балканите човешките ресурси, както и в средното и академичното техническо образование продължават с пълна сила. А най-интересното от първите дни на новата година и края на 2019 г. обобщихме за вас в традиционната ни седмична новинарска рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Още любопитни акценти можете да намерите на www.борса.bg.

Още от Машини, мех. системи