Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Строително оборудване ще търси мотивирани и любознателни млади хора за своя екип на „Дни на кариерата“ 2019

  Строително оборудване ще търси мотивирани и любознателни млади хора за своя екип на „Дни на кариерата“ 2019

  На 15 и 16 октомври 2019 г. ще се проведе изложението „Дни на кариерата“ в ТУ – София, събиращо на едно място утвърдени фирми и студенти, търсещи възможности за своето професионално развитие. Една от компаниите, която ще стане част от събитието, е Строително оборудване. „Ще представим интересни предложения за работа и стаж на младежите, за които предстои да се развиват в нелеката, но изключително интригуваща инженерна професия“, заявиха за Инженер.bg от Строително оборудване.

 • Интересни стажантски и работни позиции в сферата на автомобилостроенето ще представи Монтюпе на „Дни на кариерата“

  Интересни стажантски и работни позиции в сферата на автомобилостроенето ще представи Монтюпе на „Дни на кариерата“

  За поредна година Технически университет – София ще се превърне в място за среща на студенти и водещи работодатели в рамките на изложението „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври 2019 г. Своите кариерни предложения ще представи и фирма Монтюпе. „Основополагащ принцип в нашата компания е да допринасяме за професионалното израстване на младите хора в България, които са поели по пътя на инженерните науки“, заявиха за Инженер.bg от Монтюпе.

 • Намерете своята бъдеща работа в Стомана Индъстри по време на изложението „Дни на кариерата“

  Намерете своята бъдеща работа в Стомана Индъстри по време на изложението „Дни на кариерата“

  Фирма Стомана Индъстри, част от международната корпорация Сиденор Груп, е едно от първите предприятия у нас в областта на производството и търговията със стомана и стоманени изделия. „Разширяването на екипа ни чрез привличане на отговорни кадри в лицето на младите хора, е ключово за нашето развитие и модернизация. Затова и тази година ще вземем участие в изложението „Дни на кариерата“, коментираха за Инженер.bg от металургичното дружество.

 • На форума K-Show 2019 в Дюселдорф FANUC ще покаже бъдещето на леенето под налягане

  На форума K-Show 2019 в Дюселдорф FANUC ще покаже бъдещето на леенето под налягане

  Новите напълно електрически шприцмашини ROBOSHOT са отговорът на японския гигант в областта на роботиката FANUC на нуждите на пазара по отношение на ориентираните към бъдещето технологии за леене под налягане. „По време на изложението K-Show 2019 в Дюселдорф нашата компания ще има няколко премиери на нови продукти от портфолиото ни, които посетителите на изложението ще могат да видят на щанда на FANUC А 60 в зала 14“, съобщиха за Инженер.bg от ФАНУК България.

 • Авиомеханици, специалисти по логистика и оптимизация търси Луфтханза Техник София по време на Career Show

  Авиомеханици, специалисти по логистика и оптимизация търси Луфтханза Техник София по време на Career Show

  Перспективите за работа в Луфтханза Техник София представи част от екипа на авиоремонтното дружество в рамките на провелото се през септември 2019 г. първо издание на кариерното изложение Career Show. „Радваме се да се запознаем с амбициозни и мотивирани хора, които имат желание да опознаят света на авиацията и да научат какви са възможностите за професионално развитие при нас“, споделиха пред Инженер.bg от екипа на компанията.

 • MTG: Целим се в челните позиции в металургията! Разчитаме на високо качество и стойностен екип

  MTG: Целим се в челните позиции в металургията! Разчитаме на високо качество и стойностен екип

  В края на лятото търговският екип на българския металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп премина целодневно обучение, посветено на затвърждаването на високото качество в компанията. „Обучението имаше за цел да създаде в екипа общо разбиране за високите стандарти, поставени от клиентите на MTG от цял свят. Високото качество е главен приоритет, заложен в нашата бизнес философия. Вярваме, че пътят към постигането му е чрез насърчаване развитието на нашите служители“, съобщиха от MTG.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за редица нови проекти и събития в бизнес средите у нас и на Балканите, както и в академичния свят. Част от тях са интересът към изграждане на завод в България от страна на китайско дружество, конкурсът за социални иновации на Министерството на труда и социалната политика, откриването на център за професионално обучение край Пловдив и мн.др. Още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор.

 • Айгер Инженеринг ще търси нови попълнения за екипа си на изложението „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Айгер Инженеринг ще търси нови попълнения за екипа си на изложението „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Търсите ли работа или стаж? Искате ли да се срещнете с водещи инженерни компании? Тогава заповядайте на предстоящото изложение „Дни на кариерата“, в рамките на което ще можете да се запознаете с някои от най-успешните производствени фирми у нас, както и да научите за актуалните свободни работни и стажантски позиции в тях. Екипът на Айгер Инженеринг отново ще бъде сред изложителите на кариерното събитие, което ще се проведе на 17-ти октомври 2019 г.

 • Най-старото професионално училище в област Велико Търново вече е в Академична борса. Приветстваме ПТГ „Васил Левски“

  Най-старото професионално училище в област Велико Търново вече е в Академична борса. Приветстваме ПТГ „Васил Левски“

  Професионална техническа гимназия (ПГТ) „Васил Левски“ в гр. Горна Оряховица е поредното учебно заведение, с което заедно ще вдъхновяваме и напътстваме младежите, избрали нелекия, но вълнуващ път на професията „Техник“. Щастливи сме да приветстваме с „Добре дошли!“ в Академична борса на Борса.bg най-старото професионално училище в област Велико Търново! Благодарим на ръководството на гимназията за възможността да си партнираме и пожелаваме успешни съвместни инициативи!

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли вече – 2020 ще бъде година на големи промени за Инженер.bg? А първата стъпка е направена – новата ни Facebook страница Инженер.БГ New е факт! Успяхте ли да ни последвате? Ако не сте, сега е моментът да го направите! През изминалата седмица ви информирахме и за още редица новини в сферата на инвестициите, човешките ресурси и образованието у нас и на Балканите. Можете да научите повече от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“ или на www.борса.bg.

Още от Машини, мех. системи