Събития

 • Задай своите кариерни въпроси към Атлас Копко по време на „Стажове“ и ще научиш всичко, което те интересува

  Задай своите кариерни въпроси към Атлас Копко по време на „Стажове“ и ще научиш всичко, което те интересува

  Не успя да се запишеш за участие в стажантската програма на Атлас Копко България? А се интересуваш от стаж във водеща интернационална компания – доставчик на решения за индустриално производство? Искаш реален професионален опит във фирма, в която клиентът е винаги на първо място? Не се притеснявай, Атлас Копко наистина е твоят шанс! И знаеш ли защо? Защото никога не е късно! Тази година компанията ще стане част от „Стажове“ – един от най-мащабните кариерни форуми у нас.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Днес е 1 април – ден на шегата! Въпреки това бизнесът изобщо не се шегува и продължава да се развива стремглаво с нови проекти и постижения. За по-важните от тях ви информирахме през изминалата седмица. Част от новините включваха разширяването на завода на Knauf Insulation за минерална вата в Сърбия, провеждането на редица конкурси както в бизнес средите, така и в академичния свят. Още новости в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор.

 • ММ Механикс ще покани най-амбициозните студенти от ТУ-Пловдив да станат част от фирмения отбор по време на „Стажове“

  ММ Механикс ще покани най-амбициозните студенти от ТУ-Пловдив да станат част от фирмения отбор по време на „Стажове“

  ММ Механикс – утвърдено българско дружество, специализирано в механичната обработка на детайли, част от Механикс Груп, ще участва на традиционния кариерен форум „Стажове”. Всички любознателни младежи, които се интересуват от инструментално, механично и пресово производство, както и от леене на алуминий под високо налягане, могат да посетят щанда на ММ Механикс на 17 април в Технически университет – София, филиал Пловдив. Заповядайте, за да се срещнете с професионалния екип.

 • Ентусиазъм, професионализъм и път нагоре ви очакват на щанда на Либхер-Транспортейшън Системс на „Стажове”

  Ентусиазъм, професионализъм и път нагоре ви очакват на щанда на Либхер-Транспортейшън Системс на „Стажове”

  Член на голямото семейство на Liebherr, Либхер-Транспортейшън Системс Марица ще бъде част от едно от най-успешните кариерни събития в България. На 17 април 2019 г. в Технически университет – София, филиал Пловдив, ще се проведе изложението „Стажове”. Всеки студент, заинтересован от областта на ОВК оборудването и от решенията за железопътната индустрия, ще може да посети щанда на Либхер-Транспортейшън, за да получи повече информация за дейността на компанията.

 • На IFFA Multivac ще презентира решения за обработка и опаковане под мотото „The DNA of Better Packaging & Processing“

  На IFFA Multivac ще презентира решения за обработка и опаковане под мотото „The DNA of Better Packaging & Processing“

  Multivac е един от най-големите световни доставчици на решения за опаковъчната промишленост. „Защо мотото ни е „The DNA of Better Packaging & Processing“, или „ДНК на по-доброто опаковане и обработка“? Защото двойната спирала на ДНК, която има модулна структура с междинни връзки, е изключително подходяща илюстрация на нашето портфолио, което в момента обхваща целия процес на обработка и опаковка“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България.

 • Trumpf – доказан успех в машиностроенето и лазерните технологии, облечен в 95-годишни традиции

  Trumpf – доказан успех в машиностроенето и лазерните технологии, облечен в 95-годишни традиции

  Високотехнологичният немски производител на машинни инструменти, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf през миналата година отпразнува своята 95 годишнина от основаването си. „Пазарен нюх, прозорливост и усет към иновативното – тези вече утвърдени корпоративни ценности са само малка част от състава на „нишката“, плетена през цялата 95-годишна история на Trumpf“, коментираха за Инженер.bg от Трумпф България.

 • Луфтханза Техник София ще вземе участие в осмото кариерно изложение „Стажове” през април 2019 г.

  Луфтханза Техник София ще вземе участие в осмото кариерно изложение „Стажове” през април 2019 г.

  За осма поредна година ще се проведе един от най-успешните кариерни форуми у нас, „Стажове”, участие в който ще вземе и Луфтханза Техник София. Компанията е сред ключовите авиационни центрове за поддръжка и ремонт на самолети в Европа. Събитието ще се състои в Технически университет – София на 16 април, а на 17 април в ТУ-София, филиал Пловдив и колежа на университета в Сливен. Луфтханза Техник София ще се срещне с всички заинтересовани от дейността ѝ на форума.

 • Multivac ще демонстрира ефективни и гъвкави решения за медицински опаковки на MedtecLIVE в Нюрнберг през май

  Multivac ще демонстрира ефективни и гъвкави решения за медицински опаковки на MedtecLIVE в Нюрнберг през май

  Предстои поредното издание на специализираното изложение за медицински продукти MedtecLIVE. Събитието ще се проведе от 21 до 23 май 2019 г. в Нюрнберг, Германия, където световният лидер в опаковъчните решения Multivac ще покаже най-новите си решения. „Участието ни на форума ще бъде съсредоточено върху линиите за опаковане на предварително запълнени пластмасови или стъклени спринцовки“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България, дъщерно дружество на немския производител у нас.

 • Мултивак България: Multivac ще акцентира върху цялостните интегрирани решения за обработка и опаковане по време на IFFA

  Мултивак България: Multivac ще акцентира върху цялостните интегрирани решения за обработка и опаковане по време на IFFA

  Комплексни решения за обработка и опаковане на месо и месни изделия ще бъдат във фокуса на представянето на Multivac по време на тазгодишното издание на IFFA. Международният лидер в опаковъчните решения е традиционен участник в мащабния форум, посветен на месопреработването и хранително-вкусовата индустрия. „Multivac ще участва на IFFA 2019 под мотото „The DNA of Better Packaging and Processing“ (б. ред. „ДНК на по-доброто опаковане и производство“), съобщиха от Мултивак България.

 • Красимир Дачев, председател на Борда на директорите на Група Технология на металите, е новият носител на приз „Буров“

  Красимир Дачев, председател на Борда на директорите на Група Технология на металите, е новият носител на приз „Буров“

  На 31 януари 2019 г. фондация „Атанас Буров“ връчи ежегодните си награди за банково и индустриално управление. „С гордост съобщаваме, че носител на приз „Буров“ за индустриално управление за 2018 г. е г-н Красимир Дачев, председател на Борда на директорите на Група Технология на металите – Ангел Балевски Холдинг АД“, обявиха за Инженер.bg от Метал Технолоджи Груп, утвърдено българско дружество, част от структурата на холдинга.

Още от Машини, мех. системи