Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Айгер Инженеринг ще търси нови попълнения за екипа си на изложението „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Айгер Инженеринг ще търси нови попълнения за екипа си на изложението „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Търсите ли работа или стаж? Искате ли да се срещнете с водещи инженерни компании? Тогава заповядайте на предстоящото изложение „Дни на кариерата“, в рамките на което ще можете да се запознаете с някои от най-успешните производствени фирми у нас, както и да научите за актуалните свободни работни и стажантски позиции в тях. Екипът на Айгер Инженеринг отново ще бъде сред изложителите на кариерното събитие, което ще се проведе на 17-ти октомври 2019 г.

 • Най-старото професионално училище в област Велико Търново вече е в Академична борса. Приветстваме ПТГ „Васил Левски“

  Най-старото професионално училище в област Велико Търново вече е в Академична борса. Приветстваме ПТГ „Васил Левски“

  Професионална техническа гимназия (ПГТ) „Васил Левски“ в гр. Горна Оряховица е поредното учебно заведение, с което заедно ще вдъхновяваме и напътстваме младежите, избрали нелекия, но вълнуващ път на професията „Техник“. Щастливи сме да приветстваме с „Добре дошли!“ в Академична борса на Борса.bg най-старото професионално училище в област Велико Търново! Благодарим на ръководството на гимназията за възможността да си партнираме и пожелаваме успешни съвместни инициативи!

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли вече – 2020 ще бъде година на големи промени за Инженер.bg? А първата стъпка е направена – новата ни Facebook страница Инженер.БГ New е факт! Успяхте ли да ни последвате? Ако не сте, сега е моментът да го направите! През изминалата седмица ви информирахме и за още редица новини в сферата на инвестициите, човешките ресурси и образованието у нас и на Балканите. Можете да научите повече от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“ или на www.борса.bg.

 • Солтех: Hoffmann Group – едновековна традиция, обкована от пионерския дух на 4 поколения

  Солтех: Hoffmann Group – едновековна традиция, обкована от пионерския дух на 4 поколения

  Тази година глобалният лидер в областта на индустриалното оборудване и екипировка Hoffmann Group бележи 100 години от основаването си. „Компанията е водещо име за качествени инструменти в Европа, предлагайки технологични решения с над 70 000 инструмента на повече от 500 световни марки, на които се доверяват близо 140 000 фирми в целия свят“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Солтех, официален представител и дългогодишен партньор на дружеството у нас.

 • FANUC – партньор на първия международен шампионат по програмиране на роботи

  FANUC – партньор на първия международен шампионат по програмиране на роботи

  Световният лидер в индустриалната автоматизация и роботизацията FANUC и глобалната организация WorldSkills, насърчаваща развитието на професионалните и технически умения и компетенции, ще си партнират в изпълнението на проект, подкрепящ младите специалисти в оживяването на роботи. Тази година двамата партньори ще бъдат домакин на международно състезание за системни интегратори на роботизирани решения, което ще се проведе в Казан, Русия, информираха за Инженер.bg от ФАНУК България.

 • B2N: Опознайте бъдещето на 3D принтирането по време на „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ през октомври

  B2N: Опознайте бъдещето на 3D принтирането по време на „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ през октомври

  3D принтирането е все по-достъпно и намира широко приложение в разнообразни индустриални области, позволявайки изобретяването на всевъзможни изделия. Чудите ли се какви са перспективите пред тези технологии и какво ще бъде нейното място в живота ни? Искате ли да знаете как те могат да променят вашия бизнес и да оптимизират производствените ви процеси? Тогава елате на „Additive Days 2019: Beyond the Hype“. От 4 до 6 октомври 2019 г. София Тех Парк ще бъде домакин на конференцията.

 • Срещнете се лице в лице с лазерните технологии на бъдещето на Ден на отворените врати на Trumpf през септември

  Срещнете се лице в лице с лазерните технологии на бъдещето на Ден на отворените врати на Trumpf през септември

  Искате да се развивате успешно в света на машинната и лазерната обработка? Стремите се да бъдете конкурентни играчи в условията на Индустрия 4.0 и се опитвате да разгърнете своя потенциал чрез свързване на вашите машини в мрежа? Тогава заповядайте на Ден на отворените врати на Trumpf, за да се запознаете в реална работна среда с възможностите на технологиите от най-ново поколение за лазерно рязане, щанцоване, огъване и маркиране, които високотехнологичната компания предлага.

 • Автомобилният лидер Kostal с престижна награда за иновативен продукт. Вижте как да се включите в екипа на компанията у нас

  Автомобилният лидер Kostal с престижна награда за иновативен продукт. Вижте как да се включите в екипа на компанията у нас

  Лидерът в производството на автомобилни компоненти Kostal получи награда за „Най-иновативен автомобилен доставчик за интериор и интерфейс“. „Отличеният продукт – интелигентен панел за врати (Smart Door Panel Top Bolster), е разработен съвместно с Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) – компания, специализирана в създаването на автомобилен интериор“, съобщиха за Инженер.bg от Костал България Аутомотив – част от структурата на международната група Kostal.

 • Следете училищния живот на ПГ по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – Панагюрище в Академична борса

  Следете училищния живот на ПГ по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – Панагюрище в Академична борса

  Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм (ПГИТМТ) в гр. Панагюрище е поредното доказано учебно заведение, чиито училищен живот, нови проекти и бъдещи планове ще можете да следите в Академична борса на Борса.bg. Приветстваме с „Добре дошли!“ единственото професионално училище в региона на гр. Панагюрище и едно от най-големите в област Пазарджик. Благодарим за възможността да си сътрудничим и пожелаваме успешни съвместни инициативи!

 • Multivac поема към бъдещето с ново управление. Финансов и производствен директор заместват г-н Букщегерс

  Multivac поема към бъдещето с ново управление. Финансов и производствен директор заместват г-н Букщегерс

  След повече от 18 години като изпълнителен директор на Multivac Group, Ханс-Йоахим Букщегерс ще предаде управлението на бизнеса на колегите си директори – Кристиан Трауман и Гуидо Шпикс. „Считано от 1 януари 2020 г. г-н Трауман и г-н Шпикс ще поемат съвместно управлението на компанията. Господин Трауман ще отговаря за продажбите и финансите, докато г-н Шпикс ще поеме технологиите и производството“, съобщиха за Инженер.bg от дъщерното дружество у нас – Мултивак България.

Още от Машини, мех. системи