Събития

 • Стомана Индъстри: „Отново ще участваме на „Стажове”, за да ви разкрием тайния свят на металургията”

  Стомана Индъстри: „Отново ще участваме на „Стажове”, за да ви разкрием тайния свят на металургията”

  Готов ли сте да си изцапате ръцете и да станете истински инженер? Интересувате ли се от тайния свят на металургията? Искате ли да се развивате в голяма международна компания? Честито! Намерихте това, което търсите. Стомана Индъстри е водещ производител на стомана и стоманени продукти в България и в Европа. Дружеството е част от една от най-големите индустриални групи на Балканския полуостров – Сиденор Груп. И тази година Стомана Индъстри ще се включи в „Стажове”.

 • Превърни мечтите си в реалност! Виж възможностите за развитие в Строително оборудване на „Стажове”

  Превърни мечтите си в реалност! Виж възможностите за развитие в Строително оборудване на „Стажове”

  Мечтаеш ли, един ден, когато завършиш, да си гордостта на родителите си? Мечтаеш ли да станеш най-уважавания инженер във фирмата, в която се трудиш? Мечтаеш ли да работиш в голяма и международна компания? Не бъди просто мечтател. Превърни своите мечти в реалност! Стани част от развойния екип на международна компания като Husqvarna. Посети осмото изложение „Стажове” на 16 април 2019 г. в Технически университет – София. Срещни се със специалистите от Строително оборудване.

 • SpaceCAD ще вдъхновява с визионерски идеи на изложението Metal Show & TIB 2019 в Букурещ, Румъния

  SpaceCAD ще вдъхновява с визионерски идеи на изложението Metal Show & TIB 2019 в Букурещ, Румъния

  Българското дружество SpaceCAD ще вземе участие в Metal Show & TIB 2019 – водещо събитие, което обединява различни браншове от румънската индустрия. То ще се проведе в палата B2 на изложбен център ROMEXPO в Букурещ от 14 до 17 май 2019 г., а концепцията тази година е базирана на иновации и традиции, динамика и постоянство, информираха за Инженер.bg от компанията. В програмата на изложението са включени и множество конференции и семинари по актуални теми в бранша.

 • Задай своите кариерни въпроси към Атлас Копко по време на „Стажове“ и ще научиш всичко, което те интересува

  Задай своите кариерни въпроси към Атлас Копко по време на „Стажове“ и ще научиш всичко, което те интересува

  Не успя да се запишеш за участие в стажантската програма на Атлас Копко България? А се интересуваш от стаж във водеща интернационална компания – доставчик на решения за индустриално производство? Искаш реален професионален опит във фирма, в която клиентът е винаги на първо място? Не се притеснявай, Атлас Копко наистина е твоят шанс! И знаеш ли защо? Защото никога не е късно! Тази година компанията ще стане част от „Стажове“ – един от най-мащабните кариерни форуми у нас.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Днес е 1 април – ден на шегата! Въпреки това бизнесът изобщо не се шегува и продължава да се развива стремглаво с нови проекти и постижения. За по-важните от тях ви информирахме през изминалата седмица. Част от новините включваха разширяването на завода на Knauf Insulation за минерална вата в Сърбия, провеждането на редица конкурси както в бизнес средите, така и в академичния свят. Още новости в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор.

 • ММ Механикс ще покани най-амбициозните студенти от ТУ-Пловдив да станат част от фирмения отбор по време на „Стажове“

  ММ Механикс ще покани най-амбициозните студенти от ТУ-Пловдив да станат част от фирмения отбор по време на „Стажове“

  ММ Механикс – утвърдено българско дружество, специализирано в механичната обработка на детайли, част от Механикс Груп, ще участва на традиционния кариерен форум „Стажове”. Всички любознателни младежи, които се интересуват от инструментално, механично и пресово производство, както и от леене на алуминий под високо налягане, могат да посетят щанда на ММ Механикс на 17 април в Технически университет – София, филиал Пловдив. Заповядайте, за да се срещнете с професионалния екип.

 • Ентусиазъм, професионализъм и път нагоре ви очакват на щанда на Либхер-Транспортейшън Системс на „Стажове”

  Ентусиазъм, професионализъм и път нагоре ви очакват на щанда на Либхер-Транспортейшън Системс на „Стажове”

  Член на голямото семейство на Liebherr, Либхер-Транспортейшън Системс Марица ще бъде част от едно от най-успешните кариерни събития в България. На 17 април 2019 г. в Технически университет – София, филиал Пловдив, ще се проведе изложението „Стажове”. Всеки студент, заинтересован от областта на ОВК оборудването и от решенията за железопътната индустрия, ще може да посети щанда на Либхер-Транспортейшън, за да получи повече информация за дейността на компанията.

 • На IFFA Multivac ще презентира решения за обработка и опаковане под мотото „The DNA of Better Packaging & Processing“

  На IFFA Multivac ще презентира решения за обработка и опаковане под мотото „The DNA of Better Packaging & Processing“

  Multivac е един от най-големите световни доставчици на решения за опаковъчната промишленост. „Защо мотото ни е „The DNA of Better Packaging & Processing“, или „ДНК на по-доброто опаковане и обработка“? Защото двойната спирала на ДНК, която има модулна структура с междинни връзки, е изключително подходяща илюстрация на нашето портфолио, което в момента обхваща целия процес на обработка и опаковка“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България.

 • Trumpf – доказан успех в машиностроенето и лазерните технологии, облечен в 95-годишни традиции

  Trumpf – доказан успех в машиностроенето и лазерните технологии, облечен в 95-годишни традиции

  Високотехнологичният немски производител на машинни инструменти, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf през миналата година отпразнува своята 95 годишнина от основаването си. „Пазарен нюх, прозорливост и усет към иновативното – тези вече утвърдени корпоративни ценности са само малка част от състава на „нишката“, плетена през цялата 95-годишна история на Trumpf“, коментираха за Инженер.bg от Трумпф България.

 • Луфтханза Техник София ще вземе участие в осмото кариерно изложение „Стажове” през април 2019 г.

  Луфтханза Техник София ще вземе участие в осмото кариерно изложение „Стажове” през април 2019 г.

  За осма поредна година ще се проведе един от най-успешните кариерни форуми у нас, „Стажове”, участие в който ще вземе и Луфтханза Техник София. Компанията е сред ключовите авиационни центрове за поддръжка и ремонт на самолети в Европа. Събитието ще се състои в Технически университет – София на 16 април, а на 17 април в ТУ-София, филиал Пловдив и колежа на университета в Сливен. Луфтханза Техник София ще се срещне с всички заинтересовани от дейността ѝ на форума.

Още от Машини, мех. системи