Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Търсите успешна кариера в металургията? Разберете как да я постигнете от екипа на MTG на „Дни на кариерата“

  Търсите успешна кариера в металургията? Разберете как да я постигнете от екипа на MTG на „Дни на кариерата“

  „Дни на кариерата“ е притегателен център на компании от разнообразни отрасли, които имат отношение към младите технически специалисти у нас и предлагат атрактивни възможности за професионалното им развитие. Такъв е и холдингът Метал Технолоджи Груп (MTG) – водещ представител на металургичния сектор. „На 15 и 16 октомври 2019 г. с удоволствие ще покажем на младите хора какви възможности за тяхното развитие предлага нашата сфера на дейност“, заявиха пред Инженер.bg от MTG.

 • Фирма РАИС предлага летящ старт на вашата кариера. Разберете повече на „Дни на кариерата“ 2019

  Фирма РАИС предлага летящ старт на вашата кариера. Разберете повече на „Дни на кариерата“ 2019

  Вие все още сте студент в инженерна специалност или ви предстои да стартирате вашата кариера? Фирма РАИС предоставя чудесни перспективи за бъдещия ви професионален път. Подробна информация ще можете да научите лично от екипа на компанията по време на „Дни на кариерата“. А ето какво разказаха за участието си във форума от РАИС пред Инженер.bg: „С нетърпение очакваме срещата си с младите и целеустремени специалисти, решени да се превърнат в създатели на новите технологии.“.

 • Строително оборудване ще търси мотивирани и любознателни млади хора за своя екип на „Дни на кариерата“ 2019

  Строително оборудване ще търси мотивирани и любознателни млади хора за своя екип на „Дни на кариерата“ 2019

  На 15 и 16 октомври 2019 г. ще се проведе изложението „Дни на кариерата“ в ТУ – София, събиращо на едно място утвърдени фирми и студенти, търсещи възможности за своето професионално развитие. Една от компаниите, която ще стане част от събитието, е Строително оборудване. „Ще представим интересни предложения за работа и стаж на младежите, за които предстои да се развиват в нелеката, но изключително интригуваща инженерна професия“, заявиха за Инженер.bg от Строително оборудване.

 • Интересни стажантски и работни позиции в сферата на автомобилостроенето ще представи Монтюпе на „Дни на кариерата“

  Интересни стажантски и работни позиции в сферата на автомобилостроенето ще представи Монтюпе на „Дни на кариерата“

  За поредна година Технически университет – София ще се превърне в място за среща на студенти и водещи работодатели в рамките на изложението „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври 2019 г. Своите кариерни предложения ще представи и фирма Монтюпе. „Основополагащ принцип в нашата компания е да допринасяме за професионалното израстване на младите хора в България, които са поели по пътя на инженерните науки“, заявиха за Инженер.bg от Монтюпе.

 • Намерете своята бъдеща работа в Стомана Индъстри по време на изложението „Дни на кариерата“

  Намерете своята бъдеща работа в Стомана Индъстри по време на изложението „Дни на кариерата“

  Фирма Стомана Индъстри, част от международната корпорация Сиденор Груп, е едно от първите предприятия у нас в областта на производството и търговията със стомана и стоманени изделия. „Разширяването на екипа ни чрез привличане на отговорни кадри в лицето на младите хора, е ключово за нашето развитие и модернизация. Затова и тази година ще вземем участие в изложението „Дни на кариерата“, коментираха за Инженер.bg от металургичното дружество.

 • На форума K-Show 2019 в Дюселдорф FANUC ще покаже бъдещето на леенето под налягане

  На форума K-Show 2019 в Дюселдорф FANUC ще покаже бъдещето на леенето под налягане

  Новите напълно електрически шприцмашини ROBOSHOT са отговорът на японския гигант в областта на роботиката FANUC на нуждите на пазара по отношение на ориентираните към бъдещето технологии за леене под налягане. „По време на изложението K-Show 2019 в Дюселдорф нашата компания ще има няколко премиери на нови продукти от портфолиото ни, които посетителите на изложението ще могат да видят на щанда на FANUC А 60 в зала 14“, съобщиха за Инженер.bg от ФАНУК България.

 • Авиомеханици, специалисти по логистика и оптимизация търси Луфтханза Техник София по време на Career Show

  Авиомеханици, специалисти по логистика и оптимизация търси Луфтханза Техник София по време на Career Show

  Перспективите за работа в Луфтханза Техник София представи част от екипа на авиоремонтното дружество в рамките на провелото се през септември 2019 г. първо издание на кариерното изложение Career Show. „Радваме се да се запознаем с амбициозни и мотивирани хора, които имат желание да опознаят света на авиацията и да научат какви са възможностите за професионално развитие при нас“, споделиха пред Инженер.bg от екипа на компанията.

 • MTG: Целим се в челните позиции в металургията! Разчитаме на високо качество и стойностен екип

  MTG: Целим се в челните позиции в металургията! Разчитаме на високо качество и стойностен екип

  В края на лятото търговският екип на българския металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп премина целодневно обучение, посветено на затвърждаването на високото качество в компанията. „Обучението имаше за цел да създаде в екипа общо разбиране за високите стандарти, поставени от клиентите на MTG от цял свят. Високото качество е главен приоритет, заложен в нашата бизнес философия. Вярваме, че пътят към постигането му е чрез насърчаване развитието на нашите служители“, съобщиха от MTG.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за редица нови проекти и събития в бизнес средите у нас и на Балканите, както и в академичния свят. Част от тях са интересът към изграждане на завод в България от страна на китайско дружество, конкурсът за социални иновации на Министерството на труда и социалната политика, откриването на център за професионално обучение край Пловдив и мн.др. Още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор.

 • Айгер Инженеринг ще търси нови попълнения за екипа си на изложението „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Айгер Инженеринг ще търси нови попълнения за екипа си на изложението „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Търсите ли работа или стаж? Искате ли да се срещнете с водещи инженерни компании? Тогава заповядайте на предстоящото изложение „Дни на кариерата“, в рамките на което ще можете да се запознаете с някои от най-успешните производствени фирми у нас, както и да научите за актуалните свободни работни и стажантски позиции в тях. Екипът на Айгер Инженеринг отново ще бъде сред изложителите на кариерното събитие, което ще се проведе на 17-ти октомври 2019 г.

Още от Машини, мех. системи