Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

SpaceCAD ще вдъхновява с визионерски идеи на изложението Metal Show & TIB 2019 в Букурещ, Румъния

03.04.2019 г.

In Romanian


Българското дружество – доставчик на висококачествени софтуерни решения, SpaceCAD ще вземе участие в Metal Show & TIB 2019 – водещо събитие, което обединява различни браншове от румънската индустрия. То ще се проведе в палата B2 на изложбен център ROMEXPO в Букурещ от 14 до 17 май 2019 г., а концепцията тази година е базирана на иновации и традиции, динамика и постоянство, информираха за Инженер.bg от компанията. В програмата на изложението са включени конференции и семинари, в рамките на които посетителите ще получат информация по най-актуалните теми в бранша.


 

SpaceCAD e търговско дружество със специализация в областта на софтуерните продукти и инженерните решения за производствени и развойни компании. Разнообразният обхват на портфолиото е фактор фирмата да обслужва широк кръг от потребители в България и в чужбина от различни индустриални сегменти. Дейността ѝ е насочена към внедряване на интелигентни компоненти в духа на Индустрия 4.0.

 

„Посетете ни на Metal Show & TIB 2019 и ще ви вдъхновим с визионерски идеи и иновации в производството на метални елементи – от прототипа до крайния продукт. Заедно с това ще ви помогнем да увеличите стойността на вашия бизнес. Очакваме ви на щанд 180 в палата B2, където нашият екип с удоволствие ще ви посрещне“, обърнаха се към своите гости от фирмата.


 

Изложението, от което SpaceCAD ще стане част, е едно от най-мащабните събития, чиято идея е базирана едновременно върху иновации и устойчивост. То дава възможност за промотиране на бизнеса както на национално, така и на регионално равнище. По време на изданието през 2019 г. Metal Show & TIB ще предложи истинско технологично представление, като фокусът ще е върху най-актуалния въпрос – Индустрия 4.0. В същия контекст ще бъдат засегнати и теми като: Умни фабрики и умни решения, Интернет на нещата, Man to machine, Иновации и Networking.


 

Голям брой компании от Румъния и чужбина, сред които редица световни лидери, ще вземат участие във форума и ще презентират свои продукти и услуги.

 

Като компания с богат опит, SpaceCAD също има какво да предложи на посетителите, а именно високотехнологични методи за оптимизация на производството и ефективно изпълнение на бизнес целите.

 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, можете да намерите ТУКИзточник на снимковия материал: SpaceCAD, metalshow-tib.ro

Още от Машини, мех. системи