Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

SpaceCAD ще проведе обучение със сертификация за 3D CAD Siemens Solid Edge в учебния си център в Казанлък през март

13.02.2020 г.


„Оценявайки важността на добрите инженерни умения, ние се стараем да помагаме на ученици, студенти, докторанти, преподаватели, както и на всички практикуващи специалисти, желаещи да задълбочат своитe CAD/CAM/CAE познания. Затова, от 25 до 27 март 2020 г. ще проведем интензивно обучение за работа с 3D CAD Siemens Solid Edge в нашия учебен център в гр. Казанлък“, заявиха от фирма SpaceCAD пред Инженер.bg. Българската компания предлага професионални курсове за автоматизирано конструиране и производство, дизайн и симулация на технологични процеси с CAD/CAM/CAE софтуерни продукти както в офис на клиента, така и в собствения си център за обучение.


 

Центърът за професионално обучение на SpaceCAD е стратегическа, постоянно действаща инициатива, насочена към придобиване на ключови знания и умения за повишаване на квалификацията и мотивацията на потребителите на софтуерните продукти, включени в портфолиото на компанията. Фирмата периодично организира присъствени обучения, на които курсистите на практика могат да се запознаят с основите в работата на специализираните софтуери, които предлага.

 

Интензивно обучение за работа с 3D CAD Siemens Solid Edge – в рамките на 3 дни по 6 часа, фирмата ще проведе от 25 до 27 март 2020 г. То е предназначено за инженери, студенти, любители и за всеки, който се интересува от 3D механичен дизайн или би искал да подобри своите работни умения. „Дори и понастоящем да сте абсолютно начинаещи в 3D Design и Siemens Solid Edge, този курс ще ускори вашето професионално развитие и ще усъвършенства вашите знания“, поясниха от SpaceCAD.


 

Курсът ще се проведе в Център за обучение SpaceCAD, гр. Казанлък, с лектор г-жа Мариана Попова, като броят на участниците е 6 човека.

 

Solid Edge със синхронна технология е система за автоматизиран дизайн, която повишава съществено производителността на CAD потребителя, като улавя интензивните дизайнерски намерения на инженерите. Синхронната технология позволява да се модифицира дизайнът на всеки модел.

 

„В изпълнение на нашата мисия създадохме и първия онлайн портал за безплатно CAD/CAM/CAE самообучение за студенти, инженери и проектанти с постоянно нарастващ брой мултимедийни уроци зa работа със Solid Edge и NX на български език“, разказаха още от SpaceCAD.


За регистрация и допълнителна информация за предстоящото обучение, бихте могли да се свържете с фирмата на тел.: 02 903 3999 или на e-mail: plamena@cadcam-bg.com


 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, ще намерите ТУК.


 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Още от Машини, мех. системи