Внедрявания

Видео: Индустриалните лепила Loctite поддържат тунело-пробивните машини на Herrenknecht

05.04.2016 г.


Световно утвърденият германски производител на тунело-пробивни машини Herrenknecht се довери на доказаните качества на индустриалните лепила Loctite, съобщиха за Инженер.bg от Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии.


Herrenknecht е компания с над 30-годишен опит в областта на машиностроенето, която има над 100 действащи в момента машини по света, в т.ч. транспортния тунел в Куала Лумпур и метрото в Париж. Персоналът, зает с разработването и производството на тунело-пробивни машини с диаметър от 10 см до 19 метра, вече наброява близо 3000 души в глобален мащаб.Иновативният инженеринг и високата надеждност винаги са били убедителни аргументи за Herrenknecht. Както и доказаното качество на продуктите Loctite“, уточняват от немската компания.


Режещото колело на машината и задвижването са подложени на извънредно високи натоварвания. Колелото за рязане се движи през земята и попада на различни видове почви и условия на натоварване. Възможно е да има твърди или насипни скали“, разказват от Herrenknecht. “В подобни случаи разчитаме на продуктите на Loctite – осигурители за резбови съединения и уплътнители за фланци, за да сме спокойни, че високо натоварените сглобки са надеждно и постоянно осигурени за дълготрайна устойчивост на вибрации”, допълват от германския производител.


Повече информация за техническите лепила Loctite и практическото им приложение в завода на Herrenknecht, бихте могли да получите от следното ВИДЕО!Източник на снимковия материал: Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии

Още от Машини, мех. системи