Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Внедрявания

Видео: Мултиинженеринг с нов реализиран проект на транспортьор с въртящи маси във Фортекс Нутрасютикалс

21.08.2019 г.

In Macedonian   In Romanian


                                                                                 


Българската компания Мултиинженеринг е доказан производител на транспортьори и цели транспортни системи. Екипът на компанията се гордее с все по-високо качество на предлаганите услуги и успешно сътрудничество с чуждестранни партньори. „Затова свидетелства нарастващият брой наши клиенти както в България, така и в чужбина. Една от последните ни реализации е транспортьор с въртящи маси за Фортекс Нутрасютикалс. Предназначението на съоръжението е да транспортира кутии с блистери , като на входа и изхода са вградени въртящи маси за преход на 90° и запазване посоката на продукта“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на Мултиинженеринг.Фортекс Нутрасютикалс е в списъка на водещите компании, произвеждащи хранителни добавки и здравна козметика в България. „Фирмата предлага природни продукти с контролирано и гарантирано качество. Целта на екипа на производителя е да продължава да представя на българския пазар иновативни решения и да развива портфолиото си, така че да отговаря на все по-високите изисквания на клиентите, като се запази качеството постоянно високо“, допълниха от Мултиинженеринг.Изборът на компанията да възложи изработването на транспортьор за кутиите с блистери на Мултиинженеринг се основава на факта, че предложеното технологично решение постига гъвкавост на управлението, съчетано с минимални габаритни размери на съоръжението.


Транспортьорът е изработен от неръждаема стомана и включва контролно табло и управление:


  •  - Старт/Стоп бутони;

  •  - Авариен стоп бутон;

  •  - Потенциометър;

  •  - Честотни регулатори – 3 броя;

  •  - Неръждаем корпус на контролното табло.Мултиинженеринг предлага различни възможностите при изработването на транспортьорите, например:


  •  - Носещите конструкции да са от неръждаема стомана или прахово боядисана стомана;

  •  -Осигуряване на странични регулируеми ограничители, според спецификата на транспортирания продукт;

  •  - В градено табло с честотен регулатор за по голяма гъвкавост при управлението на скоростта на транспортната лента завой.

  •  - Възможност за регулиране на скоростта ±20% от номиналната скорост.

  •  - Монтаж на стационарни крака с регулируеми пети или монтаж на колела за осигуряване на мобилност.

 

Повече информация за ЕТ Мултиинженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Още от Машини, мех. системи