Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Внедрявания

Машини на Мултиинженеринг внедрени в производството на Смарт Органик – една очаквано добра комбинация

17.02.2020 г.


И вие се опитвате да се храните здравословно и балансирано, нали? И вероятно купувате продукти с био произход, екологично отглеждани и с най-високо качество, стремейки се да осигурите най-доброто „гориво“ за вашето тяло, както и добро здраве за вашето семейство. Само суровините ли имат значение за крайния продукт обаче? В днешния материал Инженер.bg ще ви разкаже за сътрудничеството между две български компании, което доказва, че ако влагаш всичко в работата си, успехът е неминуем. За оборудването на Мултиинженеринг в производството на Смарт Органик ще научите в следващите редове.Историята на Смарт Органик започва през 2008 г. с малък семеен магазин, за да стигнем до днес, когато компанията е сред лидерите в производството и дистрибуцията на био продукти. Дружеството изнася продукция в над 50 държави по целия свят и по всичко личи, че се справя повече от добре – екипът е над 250 човека, а годишният му оборот достига 12 млн. евро.


„Нашият фокус са иновативните чисти хранителни продукти с добавени ползи за здравето. Мисията ни е да предоставяме възможно най-естествени, непреработени и запазили ценните си качества храни, като в същото време ги правим достъпни и удобни за използване от потребителите“, коментираха от Смарт Органик дейността си. Сред утвърдените брандове в портфолиото на компанията са: Dragon superfoods, Roobar, Bett’r, Chilli Hills, Био класа и мн.др.Пътищата на Смарт Органик и Мултиинженеринг се преплитат по дестинация „Успех“. Българската машиностроителна компания от години е доказан партньор на хранително-вкусовата индустрия, предоставяйки ѝ индивидуално разработени, работещи и надеждни решения за най-различни приложения. А производителят на био храни е поредният доверил се на опита и професионализма на екипа на Мултиинженеринг.


За нуждите на производството на Смарт Ограник екипът от машинни инженери на Мултиинженеринг проектира и изработва две специфични специализирани системи – за разтопяване на масло и за автоматично подаване на тави.„Ако оборудването не е в изправност и не отговаря на точните нужди за дадено приложение, то може да съсипе и най-качествената суровина. С проектите за Смарт Органик доказахме за пореден път, че ние сме машиностроителната компания, която може да покрие и най-високите изисквания за качество и индивидуализъм“, заявиха от Мултиинженеринг.


Дейността на фирмата на включва проектиране, изработване, доставка и монтаж на различни видове транспортьори, транспортни системи, специализирани машини и детайли и нестандартно технологично оборудване. Услугите включват и лазерно рязане,рязане на гилотина и огъване.


Повече информация за ЕТ Мултиинженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материалМултиинженеринг, Смарт Органик

Още от Машини, мех. системи