Внедрявания

Мултиинженеринг изработи висококачествени алуминиеви стелажи за Фесто Производство

08.08.2016 г.


Екипът на Мултиинженеринг изработи стелажи от алуминиеви профили за производствените нужди на европейския лидер в производството на сензори и развоя на сензорни технологии Фесто Производство, съобщиха за Инженер.bg от водещата българска компания в областта на конструирането и изработката на нестандартно оборудване в леката и хранително-вкусовата промишленост.


Фесто Производство e дружество на концерна Festo AG&Co в България. Заводът е сред най-утвърдените предприятия в света в сферата на магнитните сензори. Основната му производствена програма обхваща различни видове сензори и принадлежности за тях, както и на присъединителни кабели. За доставката на изработени по поръчка алуминиеви стелажи компанията се доверява на фирма Мултиинженеринг.


Освен голямото разнообразие от стелажи, Мултиинженеринг произвежда различни по сложност конструкции от алуминиеви профили по желание на клиента на един от водещите немски производители – Paletti Profile Systems.


Техническата база на Мултиинженеринг съответства на най-високите изисквания в бранша. Фирмата извършва висококачествени услуги, свързани с профилактика, ремонт и сервиз на транспортни системи. „Екипът на Мултиинженеринг се състои от висококвалифицирани специалисти, които са в денонощна готовност за реакция при възникнал проблем“, заявиха в заключение от Мултиинженеринг.Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Мултиинженеринг

Още от Машини, мех. системи