Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Внедрявания

Walltopia се довери на Мултиинженеринг за автоматизираното оборудване за нанасяне на пясък в производството си

28.10.2019 г.

In RomanianА вие обичате ли спортното катерене? Да извървиш пътя до върха, да изпиташ собствените си физически възможности и да пребориш личните си страхове, превърна този спорт в предпочитано забавление, а и в професионално занимание. Но дори и катеренето да не е сред хобитата ви, несъмнено сте чували за българската компания Walltopia, която се наложи като световен лидер в проектирането и производството на съоръжения за практикуването му. А защо находчивият производител се довери на Мултиинженеринг за част от производственото си оборудване, разказаха за Инженер.bg от доказаното българско машиностроително дружество.


Walltopia развива своята дейност на 6 континента, като има над 1800 изпълнени проекта в 70 държави.


Първата производствена мощност на компанията се намира в Летница, където работят над 300 човека. Там се изготвят стоманените рамки, шперплатите и елементите от фибростъкло за стените за катерене.


Във фабриката в Божурище се изработват подови настилки. Там е и мащабната складова зона.


„Специално за нуждите на Уолтопия АД екипът ни проектира, изработи и монтира, автоматизирана система за нанасяне на покрития от кварцов пясък“, съобщиха от Мултиинженеринг.

 


Проектът включва:

 - Три задвижени ролкови транспортьора;

 - Система от бункер и лентов транспортьор за нанасяне на покритие от пясък;

 - Електрическа част и управление.

 

„Внедрената инсталация позволява равномерно нанасяне на слой пясък по цялата широчина на продукта, а производителността ѝ е 750 m2/h”, поясниха от българското дружество.„Целта на автоматизираните системи е да повишат производителността на труда, да подобрят качеството на продукцията, да оптимизират управлението и да сведат до минимум опасността от трудови злополуки. Автоматизираните технологични линии, които изработваме, осигуряват автоматично изпълнение на всички основни и спомагателни операции и непрекъснат производствен процес. За целта разчитаме на нашия висококвалифициран екип и индивидуален подход при всеки проект“, коментираха в заключение от Мултиинженеринг.


 

Повече информация за ЕТ Мултиинженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: МултиинженерингУолтопия

Още от Машини, мех. системи