Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Интервю

 • Не спираме да се развиваме и да чертаем перспективи

  Не спираме да се развиваме и да чертаем перспективи

  Инж. Христо Атанасов, мениджър-продажби на Адара Инженеринг, пред Инженер.bg, за екипа от професионалисти на фирмата, за все по-нарастващите изисквания от клиента, за плановете за развитие на структурата в страната, за добрите срокове на доставка и за оптималните складови наличности, както и за амбицията, в близко бъдеще да започнат да проектират и изграждат вакуумни системи по индивидуални проекти.

 • Силната конкуренция е много положителна за клиентите ни

  Силната конкуренция е много положителна за клиентите ни

  Инж. Павел Павлов и инж. Тодор Плачков, основатели на най-младия дилър на Autodesk за България – фирма М КАД, коментират пред Инженер.bg защо не се притесняват да работят на пазар с утвърдени играчи, споделят какви са модерните методи в предлагането на софтуер за проектиране, говорят откровено за мечтите си да развиват М КАД.

 • Работим усилено, за да имаме основания да се гордеем с проекта „Индуматик”

  Работим усилено, за да имаме основания да се гордеем с проекта „Индуматик”

  Инж. Кръстю Христов, основател и управител на Индуматик пред Инженер.bg, за дързостта да основеш инженерингова фирма в областта на индустриалната автоматизация у нас, за качествата, които са необходими, за да се прави успешен инженерингов бизнес в България, за свободата на избор и личната мотивация, за надеждата съвместно с колегите му да развиват Индуматик като структура с „пулс” и „импулс”.

 • Разполагаме с едно от най-модерните производства на вагон-цистерни в Европа

  Разполагаме с едно от най-модерните производства на вагон-цистерни в Европа

  Инж. Никола Василев, изпълнителен директор на ВРЗ – Карлово АД пред Инженер.bg за важността, която има репутацията на производителя, за възможностите за повишаване ефективността на производството и за бюрокрацията при усвояване на средства по европейските програми.

 • В трудните години ние не освобождаваме, а назначаваме специалисти

  В трудните години ние не освобождаваме, а назначаваме специалисти

  Здравка Дабижева, управител на ЛД ООД, за избора на партньорски фирми, изключващи вътрешна конкуренция, за съвместното разработване и осъществяване на проекти с инженерингови фирми и за морала в бизнеса – който човек или носи в себе си, или не.

Още от Машини, мех. системи