Новини

 • СР Абразиви & Инструменти предлага атрактивни промоционални комплекти с полираща машина FiniMaster

  СР Абразиви & Инструменти предлага атрактивни промоционални комплекти с полираща машина FiniMaster

  Доказаният български доставчик на електрически и пневматични машини, инструменти и консумативи за тях СР Абразиви & Инструменти ще зарадва всички свои клиенти с новото си атрактивно предложение. „Представяме ви високоефективната полираща машина FiniMaster Basic за професионално обработване на различни видове материали. В рамките на промоцията можете да закупите оборудването на специална цена както самостоятелно, така и в комплект с включени абразиви”, съобщиха от дружеството.

 • Луфтханза Техник София инвестира 35 милиона евро в разширение на базата си

  Луфтханза Техник София инвестира 35 милиона евро в разширение на базата си

  Луфтханза Техник София планира изграждането на нов хангар, 3 нови производствени линии и нова 6-етажна сграда, като планира да разкрие и над 200 нови работни места, съобщиха за Инженер.bg от компанията. За годините присъствие в страната ни инвестициите на международното дружество достигат 100 млн. евро. Предстоящите инвестиционни дейности са съвместен проект с Бългериан Еъруейз Груп и възлизат на близо 35 млн. евро. След разширението на базата в столицата, Луфтханза Техник София ще се превърне в най-голямата ремонтна мощност в Източна Европа.

 • Професионални електроинструменти DeWALT сега на много по-ниски цени с Ташев-Галвинг

  Професионални електроинструменти DeWALT сега на много по-ниски цени с Ташев-Галвинг

  Утвърдената търговска фирма Ташев-Галвинг стартира атрактивна промоционална кампания на професионални електроинструменти DeWALT. „Вече всички наши клиенти и партньори могат да закупят на много специални цени различни модели перфоратори, ъглошлайфи, ножовки, циркуляри, акумулаторни винтоверти, лазерни нивелири, прободни триони, ударни бормашини, щрайхмуси, къртачи, гайковерти и др. на световноизвестния производител DeWALT“, обявиха от българската компания.

 • Нова серия безмаслени винтови компресори ZE/ZA 5-6 VSD с интегрирано задвижване на Atlas Copco вече на пазара у нас

  Нова серия безмаслени винтови компресори ZE/ZA 5-6 VSD с интегрирано задвижване на Atlas Copco вече на пазара у нас

  Глобалният производител на компресори и решения за обработка на въздух Atlas Copco Group пусна на пазара нова серия безмаслени винтови компресори ZE/ZA 5-6 VSD с вградено честотно управление. След дългогодишни успешни продажби на сериите ZE-ZA 2-6 и ZE-ZA 2-4, Atlas Copco осигурява висока ефективност на задвижването с променливи обороти и разширява гъвкавостта на честотното управление в моделите с висок капацитет. Всичко това е въплътено в новите модели ZE-ZA 5-6.

 • Лазатек разшири продуктовата си гама с висококачествени стругове швейцарски тип на Nomura DS

  Лазатек разшири продуктовата си гама с висококачествени стругове швейцарски тип на Nomura DS

  Българската фирма Лазатек разшири обширната си продуктова гама с висококачествени стругове от швейцарски тип, производство на световнопризнатия южнокорейски производител Nomura DS, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „Запознанството ни с Nomura DS бе на тазгодишното издание на международния форум ЕМО 2017 в Хановер. В рамките на изложението, наши специалисти проведоха множество срещи с потенциални доставчици, но най-успешна се оказа срещата ни с Nomura DS”, допълниха от Лазатек.

 • Атрактивна промоционална кампания на компресирани дискове стартира СР Абразиви & Инструменти

  Атрактивна промоционална кампания на компресирани дискове стартира СР Абразиви & Инструменти

  Акция на компресирани дискове обяви фирма СР Абразиви & Инструменти, утвърден доставчик на инструменти, шлайф-машини и принадлежности за тях на българския пазар. „Само сега клиентите ни могат да се възползват от супер атрактивни цени на компресирани дискове с марката Cibo от серията S-Line. Промоцията ще важи до изчерпване на количествата, така че призоваваме всички клиенти да закупят дисковете сега“, обявиха за Инженер.bg от дружеството.

 • Инженер.БГ благодари от сърце на единствените неинженери в екипа си

  Инженер.БГ благодари от сърце на единствените неинженери в екипа си

  Казват, че времето е като река. Никой и нищо не може да го спре. Така на моменти бавно, на моменти скоростно и трескаво измина и подготовката ни за панаира, а и самата седмица, в която се проведе най-старият и утвърден индустриален форум у нас. В тях със страст се впуснахме всички, за които е чест и гордост да сме част от екипа на Инженер.БГ. Репортерите ни ви разказваха всеки ден за случващото се на форума, а нашето участие на панаира изнесоха на крехките си плещи две много сърцати и греховно млади дами от нашия маркетингов отдел.

 • Искар България представя новите клинозатегателни инструменти за високопроизводително фрезоване

  Искар България представя новите клинозатегателни инструменти за високопроизводително фрезоване

  Водещият производител на металорежещи инструменти Iscar, част от международната компания IMC, разшири серията Helido 800 Line с нови клинозатегнати лицеви фрези с 45-градусов ъгъл на рязане SOF45W-R26. Вложките за новите лицеви фрези са монтирани чрез клинова система, осигуряваща висока сигурност на затягане и повторяемост за локализиране на ръбовете. Повече за техническите характеристики и приложната им област за Инженер.bg разказаха от Искар България.

 • Петгодишна гаранция и бонус транспалетна количка при всеки закупен електрокар от ВЕНИ и Ко до края на 2017 г.

  Петгодишна гаранция и бонус транспалетна количка при всеки закупен електрокар от ВЕНИ и Ко до края на 2017 г.

  Вече 25 години „ВЕНИ и Ко“ успешно произвежда и реализира своя собствена продукция със запазена марка VENI на българския и на международния пазар – качество, сравнимо със световни лидери в производството на складова техника, на нестандартни машини, с индивидуалeн подход към всеки клиент и непрекъснато разширяване на съществуващата производствена гама в съответствие с последните тенденции в сферата на машиностроенето.

 • Киров Компресорс: Нови модели винтови компресори от серия R Next Generation на Ingersoll Rand за големи предприятия

  Киров Компресорс: Нови модели винтови компресори от серия R Next Generation на Ingersoll Rand за големи предприятия

  Ingersoll Rand, световен лидер в областта на компресорните технологии и решения, въведе нови модели в своята серия R ротационни винтови компресори, които осигуряват по-висока енергийна ефективност в приложения с голям разход на сгъстен въздух. „Моделите от RS185 до RS260 се предлагат с нова модерна едностъпална или двустъпална компресорна глава, която увеличава дебита с до 21%“, коментираха за Инженер.bg от фирма Киров Компресорс.

Още от Машини, мех. системи