Новини

 • Вени и Ко от MachTech & InnoTech: Разработваме високопроизводителни складови машини повече от 25 години

  Вени и Ко от MachTech & InnoTech: Разработваме високопроизводителни складови машини повече от 25 години

  Поредното издание на международния технически форум MachTech & InnoTech е вече в историята. Редица утвърдени компании представиха своите последни иновации и решения в помощ на индустрията, а за пета поредна година сред тях бе и българското дружество Вени и Ко. Така че, ако товароподемната техника е брънка от веригата и на вашата дейност, но не сте успели да посетите щанда им по време на MachTech, днес ще ви разкажем кои бяха основните акценти в представянето им.

 • Бодор България: Машините на Bodor събудиха интереса на европейския пазар заради високото си качество

  Бодор България: Машините на Bodor събудиха интереса на европейския пазар заради високото си качество

  Бодор България е официален представител на китайския производител на машини за лазерно рязане Bodor Laser, предоставяйки на българския пазар висококачествена лазерна режеща апаратура за листов материал, за тръби и комбинирани решения. Компанията бе сред участниците в тазгодишното издание на международния технически форум MachTech & InnoTech, като на мащабна изложбена площ показа машина от серията P-Т за рязане на листове и тръби с 2 маси.

 • Джи Ойл Експерт вече предлага индустриалните почистващи машини на италианския производител Du-Puy

  Джи Ойл Експерт вече предлага индустриалните почистващи машини на италианския производител Du-Puy

  Ново партньорство анонсираха от Джи Ойл Експерт по време на тазгодишното техническо изложение MachTech & InnoTech. Доказаната българска компания е специализирана в търговията с индустриални миялни машини, машини за събиране и обработка на стружки, смазочни и охлаждащи течности и много други продукти, приложими в металообработката. В портфолиото ѝ вече са включени и вакуумните машини за почистване на течности и твърди вещества на италианския производител Du-Puy.

 • Тех Индустри: Помагаме на производителите да направят технически правилния избор за почистване на детайли и компоненти

  Тех Индустри: Помагаме на производителите да направят технически правилния избор за почистване на детайли и компоненти

  Почистването на детайлите след механична обработка е един от най-критичните процеси в съвременните производства. Затова Тех Индустри България, в рамките MachTech & InnoTech 2019, акцентира върху техническата чистота и нейното значение за качеството на произвежданите изделия. Много от фирмите-представители на автомобилната и хранително-вкусовата индустрия, а и не само, намират своето най-добро решение сред нашите предложения“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

 • В Айгер Инженеринг всеки ден доказват, че са място, в което ще се докоснете до истинския инженеринг в машиностроенето

  В Айгер Инженеринг всеки ден доказват, че са място, в което ще се докоснете до истинския инженеринг в машиностроенето

  „Ние сме бутикова инженерингова компания, която създава уникални иновативни решения с швейцарска прецизност. Част сме от света и общуваме с различни хора всеки ден!”. Така определят себе си от Айгер Инженеринг. Звучи привлекателно да работиш в такава обстановка, нали? И не само звучи – така е. Освен всичко това, е перспективно и провокативно, а от дружеството недвусмислено го доказват всеки ден. Вижте какво разказа екипът на фирмата пред Инженер.bg по време на изложението „Стажове“.

 • Бимекс Лимитид обяви новото си партньорство с немския производител Blum по време на MachTech 2019

  Бимекс Лимитид обяви новото си партньорство с немския производител Blum по време на MachTech 2019

  В рамките на международното изложение MachTech & InnoTech Expo 2019, което се проведе от 15 до 18 април в София, утвърдената българска фирма Бимекс Лимитид обяви своето ново партньорство с немската компания Blum и показа богата палитра от решения, с които привлече вниманието на стотици посетители. Част от тях бяха: проект за интелигентна iSMART фабрика на Mazak, стругува машина, заваръчен робот, роботизирана клетка, плосък шлайф и още мн.др.

 • Райхле и Де-Масари България Пръдакшън взе участие в „Дни на роботиката“ в ТУ-София

  Райхле и Де-Масари България Пръдакшън взе участие в „Дни на роботиката“ в ТУ-София

  На 10 и 11 май 2019 г. в Технически университет – София се проведе ежегодното събитие „Дни на роботиката”. И тази година, в продължение на два дни, бяха обсъдени актуални теми, свързани с роботиката, изкуствения интелект, дроновете, 3D принтирането, IoT и квантовите компютри. Водещите разработчици в сектора, сред които българското дружество Райхле и Де-Масари България Пръдакшън отново показа най-доброто и най-новото в производствените си гами.

 • РАИС демонстрира нови производствени мощности и иновативни решения пред членове на Аутомотив Клъстер България

  РАИС демонстрира нови производствени мощности и иновативни решения пред членове на Аутомотив Клъстер България

  Утвърдената българска машиностроителна компания РАИС представи производствените си мощности и продукцията си пред Аутомотив Кръстер България, чийто член е и самото дружество. Представители на неправителствената организация гостуваха на фирмата в рамките на „Ден на отворените врати“. „Представихме новите ни производствени мощности, гамата металорежещи машини, както и решения на някои от нашите партньори, сред които FANUC, ОКК и Citizen“, съобщиха от РАИС.

 • Атлас Техник: Кабеловодещи вериги TKA на Kabelschlepp за надеждна защита срещу попадане на стружки и други замърсявания

  Атлас Техник: Кабеловодещи вериги TKA на Kabelschlepp за надеждна защита срещу попадане на стружки и други замърсявания

  Компанията Kabelschlepp разработва надеждни кабеловодещи вериги, произведени от различни материали - от пластмаса до стомана, както и комбинация от различни материали. „Кабелоносещите вериги от серията TKA се предлагат в над 300 различни варианта. Базовият модел в тази серия е TKA55, който е специално разработен за употреба в среди с наличие на стружки и други замърсявания“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Атлас Техник, която предлага кабеловодещите вериги на Kabelschlepp.

 • Аква Системи: Индустриалните помпи Sager + Mack са специално разработени за работа в агресивни химически среди

  Аква Системи: Индустриалните помпи Sager + Mack са специално разработени за работа в агресивни химически среди

  Свикнали сме с богатото пазарно разнообразие от помпено оборудване за ВиК и ОВК сектора. Но когато говорим за специфични приложения в индустрията, индивидуалните характеристики и високото качество на изпълнение са от ключово значение. Ето защо в днешния материал даваме думата на специалистите от утвърдената българска компания Аква Системи, които ще ни запознаят с немския производител и техен партньор Sager + Mack.

Още от Машини, мех. системи