Новини

Ново поколение абразивни дискове на Cibo обект на специално предложение от СР Абразиви & Инструменти

11.01.2018 г.

СР Абразиви & Инструменти е утвърден доставчик на електрически и пневматични инструменти и консумативи за тях. Фирмата си партнира с водещи производители в областта, което й позволява да предлага на своите клиенти от цялата страна продукти с доказано качество. Най-новото специално предложение на СР Абразиви & Инструменти е свързано с анонсирането на ново поколение абразивни дискове на белгийския производител на абразивни материали Cibo. В момента дисковете могат да бъдат закупени на много конкурентна цена, съобщиха за Инженер.bg от СР Абразиви & Инструменти.

 

Новата гама дискове е специално предназначена за премахване на боя, лакове, ръжда, както и различни оцветявания. „Тя е особено подходяща при обработване на изделия от неръждаема стомана, алуминий, мед, месинг, авто-бояджийски дейности и др.”, поясниха от СР Абразиви & Инструменти.

 

Дисковете са меки и гъвкави. Разработени са, така че да не нарушават първоначалния финиш на повърхността. Налични са с твърдост на абразивите 3, 4 и 5. Сред предимствата им е и фактът, че при използването на дисковете, в процеса на работа не се наблюдава загряване на повърхността или някаква деформация.


 


СР Абразиви & Инструменти е компания с богато продуктово портфолио, включващо абразиви (фрези, дискове за грубо шлифоване и рязане, ламелни ветрилообразни дискове, почистващи дискове, шлифовъчни валяци, шлифовъчни ленти и спирални ленти), гъвкави валове и принадлежности, лентови шлайф-машини и много др.


 

Повече за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти бихте могли да намерите в Промо.bg!

 

Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


 

Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти ЕООД

Още от Машини, мех. системи