Безплатна регистрация за втората балканска конференция за 3D принтиране - Additive days 2020, 20 - 23 февруари, Sofia Tech Park!

Новини

В Айгер Инженеринг всеки ден доказват, че са място, в което ще се докоснете до истинския инженеринг в машиностроенето

15.05.2019 г.

Ние сме бутикова инженерингова компания, която създава уникални иновативни решения с швейцарска прецизност. Част сме от света и общуваме с различни хора всеки ден!”. Така определят себе си от Айгер Инженеринг. Звучи привлекателно да работиш в такава обстановка, нали? И не само звучи – така е. Освен всичко това, е перспективно и провокативно, а от дружеството недвусмислено го доказват всеки ден. Вижте какво разказа екипът на фирмата пред Инженер.bg по време на изложението „Стажове“ в Технически университет – София, филиал Пловдив.


 

 В Айгер неслучайно работят повече от 230 служители, придобили богати познания и опит в своята област. Макар с различни способности и интереси, всички те са обединени от една обща цел – постоянно усъвършенстване и развитие. Компанията предлага уникалната възможност на младите специалисти да се докоснат до истинския инженеринг и да видят как функционира самото изделие, създадено след упорита екипна работа пред очите им.


 

В международен план фирмата работи с Китай, Тайланд и САЩ, което също е сериозен показател за растежа и развитието ѝ. Друго доказателство за това е престижното национално признание за „Най-иновативно предприятие на България за 2015 г.“


Стажантските програми на Айгер Инженеринг стартират през лятото и могат да бъдат с продължителност един, два или три месеца. Компанията осигурява реализация, както и стаж в областите инженеринг, машиностроене, маркетинг и продажби, логистика, производство иинформационни технологии.


Веднъж постъпили в компанията, стажантите ще имат възможност да се развият и да заемат реални работни позиции. Обикновено стъпалата, които изкачва един иновативно мислещ млад човек, попаднал в добрите ръце на Айгер Инженеринг, са: стажант, младши специалист, старши специалист, проектен мениджър, тиим лидер и все по-нагоре и нагоре.


 

„Предпочитаме обучаващи се в 3-ти или 4-ти курс, защото смятаме, че по-добре биха надградили знанията си, но и студенти от 2-ри курс могат да получат ползи от стажа си при нас. Стажантската ни програма е платена и един човек може да я премине няколко пъти. В практиката си имаме такива случаи, в които, след като са изкарали няколко стажа, студентите стават част от екипа ни и стигат до лидерски позиции в компанията“, разказаха за Инеженер.bg от дружеството.

 

Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материалАйгер Инженеринг, Инженер.bg

 

Още от Машини, мех. системи