Новини

Атлас Техник: Кабеловодещи вериги TKA на Kabelschlepp за надеждна защита срещу попадане на стружки и други замърсявания

09.05.2019 г.

Компанията Kabelschlepp разработва надеждни кабеловодещи вериги, произведени от различни материали – от пластмаса до стомана, както и комбинация от различни материали. „Кабелоносещите вериги от серията TKA се предлагат в над 300 различни варианта. Базовият модел в тази серия е TKA55, който е специално разработен за употреба в среди с наличие на стружки и други замърсявания“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Атлас Техник, която предлага кабеловодещите вериги на Kabelschlepp в България.


 

Конструкцията на затворените кабеловодещи вериги TKA ефективно предотвратява проникването на чужди тела в пространството, където са разположени кабелите, и осигурява степен на защита до IP54, която е тествана и сертифицирана от TÜV Nord. „Оптимизираната геометрия на звената на веригите и тройната капсулирана ходова система позволяват голяма свободна дължина между опорите и висока устойчивост на усукване. Интегрираните плъзгащи повърхности също са предназначени за дълги разстояния на преместване. Лесно отварящите се навън и навътре капаци гарантират надеждна фиксация, дори при тежки механични натоварвания, например, когато се използват с хидравлични кабели“, поясниха от фирма Атлас Техник.

 

 

Моделите TKA45, TKA38 и TKA30 са разработени по образец на TKA55. Налични са повече от 300 изпълнения с вътрешни ширини от 15 до 250 mm и вътрешни височини от 20.5 до 45 mm.Продуктите на Kabelschlepp са със стандартни размери, но компанията предлага и нестандартно производство с размери, предварително съгласувани с клиента.


Повече информация за Атлас Техник ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Атлас Техник, Kabelschlepp

Още от Машини, мех. системи