Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Новини

Бибус: Със системата за организация на работното място Toolpanel на item подходящият инструмент е винаги подръка

05.11.2019 г.


С усъвършенстваната система за организация на работните места за ръчни операции Toolpanel, немската компания item Industrietechnik осигурява повече място, ред и прегледност на инструментите. „Използвайки профилни панели с жлебове 8, потребителите могат да подреждат своите инструменти в общо 19 канала на системата. Панелната конструкция води до лесно интегриране в съществуващите работни места и предлага много място за аксесоари отпред и отзад на панела“, съобщиха за Инженер.bg от Бибус България, официален представител на item за България.


Профилният панел с жлебове 8 е висок 400 mm и тежи само 5.2 kg на линеен метър, което прави Toolpanel лесен за инсталиране на всяка работна маса. „Десет канала 8 отпред и девет канала 8 отзад предоставят много място за организиране на работна маса или транспортна количка. Цялостното разположение на каналите позволява свободното подреждане на материали и инструменти във всеки един момент. Системата от куки и държачи предлага лесна инсталация и гъвката конфигурация“, допълниха от Бибус България.

 

Системата може да се монтира и на транспортни колички за материали и върху въртящи се конзолни рамена. Различните куки и държачи водят до допълнително удобство на работните места за ръчно асемблиране. „Те гарантират, че гаечните ключове, отвертките и битовете на инструментите могат да бъдат позиционирани за секунди. Държачите са готови за употреба чрез бързо закрепване към панела, като просто се поставят в канала и се завъртат на 90°, за да бъдат фиксирани на място. Изваждането им и слагането на друго място е също толкова лесно“, поясниха от Бибус България.Освен че спомага за организирането на голям набор от инструменти, новата система може да се използва и за закрепване на документи, контейнери за съхранение на малки части, чаши и др. Поради съвместимостта си със системните канални профили 8, всички съществуващи куки и държачи, рафтове или други персонализирани елементи за закрепяне, могат да се инсталират на произволно място.„Системата Toolpanel представлява още един компонент от MB Building Kit System на item, която поддържа ефективна и ергономична конфигурация на работните места“, заявиха в заключение от Бибус България.


Повече информация за Бибус България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бибус България, item

Още от Машини, мех. системи