Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Новини

Бибус: Thomson създаде онлайн инструмент за оразмеряване и избор на линейно задвижване

15.08.2019 г.

Thomson, водещ производител на решения за управление на движението, създаде нов онлайн инструмент Linear MOTIONEERING™, който помага на проектантите прецизно да определят и избират електрически линейни задвижващи механизми. „Изключително големите възможности на инструмента включват поддръжката на интерактивна серия от въпроси, които улесняват потребителите и им дават възможност да се възползват от обширната база знания на Thomson. Онлайн въпросникът започва с анализ на изискванията за контрол на движението, което води бързо до намиране на оптимално решение за задвижващ механизъм“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бибус България, която предлага продуктите на Thomson на българския пазар.„Случва се да наблюдаваме неправилно приложение на нашите задвижвания, когато потребителят се опитва да избере продукт без съдействието на нашия екип“, разказва г-н Хокан Першон, продуктов мениджър в направление Thomson Linear Actuators. „Използвайки само спецификацията, вие ще се доближите до правилното решение, но ако то не е определено в контекста на няколко основни параметъра на приложение, лесно може да се окаже, че сте направили неправилен и скъпоструващ избор. Нашите специалисти по технико-икономически анализ са обучени в провеждане на интервю с потребителя, което оптимизира селекцията и лесно може да бъде направено, но много проектанти все още предпочитат сами да избират необходимото им решение. Ние уважаваме това желание и затова създадохме нашия инструмент Linear Motioneering, за да им помогнем да направят правилeн избор“, допълва той.Новият инструмент за подбор насочва потребителите в правилното определяне на типоразмера на оптималния за приложението линеен електрически задвижващ механизъм. Той задава същите видове въпроси относно механичните, електрическите и контролните изисквания, които би задал специалистът по технико-икономически анализ на Thomson. След това, въз основа на въведените отговори, инструментът Linear Motioneering показва опциите, които най-добре отговарят на зададените изисквания.


Следните функции помагат за по-бърз избор на правилното решение:


  •  - Фокусиране върху оптимални резултати. Новият инструмент насочва потребителите първо към точно дефиниране на параметрите на приложението, за да се гарантира правилен избор;

  •  - Широка гама от функционални опции. Инструментът предлага по-голям брой опции за напрежение, ход, управление, местоположение на адаптера и потребителски конектори, отколкото потребителите биха могли да намерят при самостоятелно търсене;

  •  - Балансиран мениджмънт. Инструментът представя резултатите по начин, който улеснява анализа на алтернативните опции, разкривайки например, въздействието на обратната връзка на позицията върху разходите или на направените разходи върху експлоатационния живот на продукта;

  •  - Обширна справочна система. „Докато потребителите попълват въпросника, лесно достъпните помощни бутони предоставят допълнителна информация и видеоклипове, които им помагат да изяснят аспектите на въпросите. Бутонът за помощ в раздела за условия на околната среда например, би ви препратил към информация, разясняваща степените на защита (IP)“, коментираха от Бибус България.

     

Новият онлайн инструмент Linear Actuator Motioneering предоставя информация за цените, времето за доставка и резервните части.


След като са избрали своя продукт, потребителите могат да отидат на страница, от която имат достъп до CAD модели, документация и предварително определяне на цени и срокове. Освен това системните проектанти, дистрибуторите и крайните потребители на оборудването могат лесно да използват инструмента за достъп до резервни и заменящи части за своето оборудване.


Онлайн приложение в крак с новите разработки


Онлайн инструментът Motioneering за електрически линейни задвижвания е с модулна архитектура, която му позволява лесно да се развива едновременно с продуктовата линия на Thomson. „Тъй като компанията продължава да усъвършенства предлаганите линейни задвижвания с нови функции като вградена интелигентност и свързаност, клиентите ще могат по-добре да се възползват от най-новите налични технически постижения, които максимално да отговарят на техните изисквания“, заявиха в заключение от Бибус България.


Новият инструмент Linear Motioneering за електрически линейни задвижващи устройства бихте могли да намерите на адрес https://linearactuators.linearmotioneering.com.


Повече информация за Бибус България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бибус България, Thomson

Още от Машини, мех. системи