Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Бодор България: Машините на Bodor събудиха интереса на европейския пазар заради високото си качество

20.05.2019 г.

Бодор България е официален представител на китайския производител на машини за лазерно рязане Bodor Laser, предоставяйки на българския пазар висококачествена лазерна режеща апаратура за листов материал, за тръби и комбинирани решения. Компанията бе сред участниците в тазгодишното издание на международния технически форум MachTech & InnoTech, като на мащабна изложбена площ показа машина от серията P-Тза рязане на листове и тръби с 2 маси. Ето какво още разказаха от Бодор България пред екипа на Инженер.bg.Bodor Laser е компания, която предлага над 80 модела машини с различни размери и мощности за лазерно рязане на листов материал и тръби, като благодарение на високото си качество брандът предизвика сериозен интерес от страна на европейския пазар, включително и на българския“, коментираха от българското дружество. „Повече от 1600 са инсталираните машини през 2018 г. Производствените планове на Bodor за 2019 г. са за над 2000 броя машини“, допълниха още от Бодор България.На щанда си на MachTech & InnoTech компанията демонстрира на своите гости най-малкия модел от серията – Р3015Т, чиято работна площ е 3000/1524 mm. Ето и кои са основните предимства и характеристики, които отличават машините от серията за рязане на листов материал:


 - Чугунена рамка;

 - Автоматична подмяна на дюзите;

 - Автоматично фокусиране;

 - Контрол чрез сензорен екран и възможност за дистанционно управление;

 - Назеждно защитно покритие и система за автоматично събиране на дим и прах;

 - Две маси, които се сменят за 10 s;

 - Излята от алуминий греда;

 - Естетически издържан дизайн, чисто и подредено работно място.


В България също има вече инсталирани лазери с марката Bodor, като през следващите месеци предстоят нови промоционални предложения и атрактивни кампании, както и разкриването на сервизен и демо център“, допълниха още от Бодор България. Очаквайте актуална информация за маркетинговите и търговските активности на компанията на виртуалните страници на Инженер.bg.Повече информация за Бодор България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи