Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Новини

ВЕНИ и Ко: Предлагаме резервни части и извършваме сервизно обслужване на всички наши машини

12.02.2020 г.


ВЕНИ и Ко осъществява гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички произведени и продадени от компанията машини, гарантирайки качество, коректност, бързина и професионализъм. Ако искате да разчитате на непрекъсната и безаварийна работа на използваните машини, от фирмата предлагат като допълнителна услуга възможност за сключване на договор за сервизно абонаментно обслужване, гарантиращо дългосрочното използване на оборудването.


 

„След получаване на писмена заявка или постъпило телефонно обаждане относно възникнала необходимост от посещение за диагностика или ремонт, нашите отлично подготвени специалисти ще посетят обекта на място. Фирменият автомобил на компанията винаги е оборудван с най-често използваните оригинални резервни части, а сервизните техници и инженери имат на разположение техника за незабавна диагностика, спомагаща за бързото разрешаване на възникналите проблеми“, обясниха за Инженер.bg от фирма ВЕНИ и Ко.


 

Освен извършване на ремонтни дейности, фирмата поддържа и постоянна складова наличност на оригинални резервни части, което допринася за минимизиране времето за престой на машините при възникнала необходимост от замяната на части. Екипът на ВЕНИ и Ко е на разположение да съдейства за бързото изпращане на резервни части и възли до всяка точка на България в рамките на 1 работен ден.

 

Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко

Още от Машини, мех. системи