Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Вени и Ко от MachTech & InnoTech: Разработваме високопроизводителни складови машини повече от 25 години

22.05.2019 г.

In Macedonian   In Romanian   In Serbian


Поредното издание на международния технически форум MachTech & InnoTech е вече в историята. Редица утвърдени компании представиха своите последни иновации и решения в помощ на индустрията, а за пета поредна година сред тях бе и българското дружество Вени и Ко. Така че, ако товароподемната техника е брънка от веригата и на вашата дейност, но не сте успели да посетите щанда им по време на MachTech, днес ще ви разкажем кои бяха основните акценти в представянето им.Историята на Вени и Ко вече надхвърля четвърт век – време, през което специалистите на дружеството успешно разработват и реализират на българския и международен пазар високопроизводителни и рентабилни складови машини. И през 2019 г. те успяха да впечатлят посетителите на техническото изложение в Интер Експо Център – ето с какво:


 - Ръчноводим електрокар високоповдигач KMS.AC 1500/5,8 Т с работен свободен ход.

„От началото на годината всички тримачтови електрокари се произвеждат стандартно с работен свободен ход на мачтата и система за автоматично омекотяване (без удари) разгъването на мачтите“, посочиха от Вени и Ко. - Ръчноводим електрокар високоповдигач KM.AC 1200/4,2 ТТ.

„Ако имате нужда от изгодно решение за обработка на палетизирани товари, то този ръчноводим електрокар с тримачтова панорамна повдигателна уредба е именно за вас. Машината работи на стелажи до 4 m и има остатъчна товароподемност при максимална височина на подем 600 kg“, разясниха от компанията. Моделът предлага изключително добро съотношение между цена и ефективност.


„Непрестанно разширяване на гамата от произвеждани изделия, множество клиентски разработки, целенасочено усъвършенстване в проектирането и производството на складови машини от по-висок клас – това са нашите доказателства за постоянният стремеж към развитие и професионализъм“, коментираха още от Вени и Ко.Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи