Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Високоповдигач и ръчноводим електрокар от Вени и Ко: Оптимално решение за складове с влажна и агресивна среда

25.06.2020 г.
In Macedonian


Българският производител на складова техника и оборудване Вени и Ко разполага с налични на склад електрокар високоповдигач (стакер), модел KM.AC 1200/3.5, и ръчноводим електрокар (стакер), модел KMS.AC 1500/3.0, подходящи за влажна и агресивна среда. „Предлагаме складова техника и оборудване с високо качество и с включено гаранционно и извънгаранционно обслужване с оригинални резервни части“, коментираха още от компанията пред Инженер.bg.


 

Електрокар високоповдигач (стакер) KM.AC 1200/3.5

 

Машината е оборудвана с гелови необслужваеми батерии, неотделящи газове при зареждане, и подходящо за тях вградено автоматично зарядно устройство. Предназначена е за използване в затворени помещения, например в складове за хранителни и фармацевтични стоки и др.

 

Моделът е от гамата складови машини с товароподемност 1200 kg и има възможност за заскладяване/изземване от ниски стелажни коти до 3.5 m в тесни междустелажни коридори или за блоково складиране на палетизирани товари.

 

Управлението на задвижващото колело се осъществява с импулсен регулатор AC/180A, включително регенеративно спиране с обратно зареждане на батерията, позволяващо увеличение на пробега с едно зареждане. Машината е оборудвана с полупропорционална хидравлика, която се изразява в постоянна скорост на повдигане, плавно и безстепенно регулиране на скоростта на спускане.


 

Ръчноводим електрокар (sтакер) KMS.AC 1500/3.0

 

Електрокарът е оборудван с тягова батерия Hawker Perfect plus 250 Ah и вградено високочестотно зарядно устройство. Разполага с пропорционална хидравлика за безстепенно регулиране на скоростите за повдигане и спускане.

 

Машината е предназначена за едностранна обработка по проходната страна на палетизирани товари (б.ред. европалети 1200х800 mm) по твърд, равен и сух терен, с товароносимост 1500 kg. Възможната височина на повдигане на стакера е 3 m, а максималната му скорост на придвижване – 6 km/h.

 

От Вени и Ко предлагат машините на преференциални ценови условия. „Ако ги закупите ще можете да се възползвате и от две безплатни посещения за обслужване и профилактика на машината през първата година на експлоатация“, коментираха в заключение от доказания български производител.


 

Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко

Още от Машини, мех. системи