Новини

Гимназията по транспорт в Бургас се присъедини с микросайт към Академична борса

11.06.2019 г.

Професионална гимназия по транспорт – Бургас е поредното специализирано техническо училище, присъединило се с микросайт към Академична борса на Борса.bg. Гимназията е с дългогодишна история и с утвърдени традиции в подготовката на висококвалифицирани кадри за една от най-бързо развиващите се индустрии в България и в света – автомобилната. Екипът ни е наистина щастлив да приветства с „Добре дошли в семейството на Инженер.БГ!“ една толкова емблематична за гр. Бургас гимназия, предлагаща съвременно и модерно обучение в сферата на транспорта.


 

Учебното заведение от години подготвя специалисти по специалностите „Автотранспортна техника“, „Автомобилна мехатроника“, „Пристанищна механизация“ и „Спедиция, транспортна и складова логистика“, а от учебна година 2019/2020, за да отговори на изискванията за съвременно професионално образование, ще бъде открита и нова специалност „Електрически превозни средства“ с интензивно изучаване на английски език.

 

Училището непрестанно търси своето развитие през годините. Затова освен нова специалност, то ще предложи на своите ученици и напълно обновена учебна база с подобрени условия за обучение в модерно оборудвани кабинети. А за да бъде в синхрон с новата си визия, Професионалната гимназия по транспорт вече има и ново лого.


 

Екипът ни благодари на ръководството на гимназията за чудесното сътрудничество и пожелава успешни съвместни инициативи!

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашата гимназия/университет и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, можете да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадете на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: ПГ по транспорт – Бургас

Още от Машини, мех. системи