Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

„Ден на отворените врати“ на Мултивак България Продакшън събра млади инженери

01.03.2017 г.

Инициативата „Ден на отворените врати“ на пазарния и технологичен лидер в опаковъчната промишленост Мултивак България Продакшън отново привлече интереса на множество млади инженери. Събитието, което се проведе на 22 февруари в сградата на компанията в ж.к. „Младост“ 4, събра както студенти от технически университети, така и ученици, завършващи специализирани технически гимназии, обявиха за Инженер.bg от българското дружество. Благодарение на динамичната среда и постоянния растеж в компанията, Мутивак България целогодишно предлага разнообразни възможности за стажове и професионално развитие на бъдещите специалисти.По време на събитието младежите се запознаха с дейностите, проектите и перспективите за работа във високотехнологичната компания. Презентации изнесоха г-н Ивайло Димитров, управител на Мултивак България, г-н Тодор Цанев, мениджър на производството и г-н Георги Тодоров, специалист Човешки ресурси в компанията.

 

Сигурни сме, че инициативата „Отворени Врати“ на Мултивак България Продакшън ще се разраства като форум за кариерно ориентиране. Напливът на студенти и ученици ни радва и ще се стремим да отговорим на очакванията им! Благодарим още веднъж на всички, които ни посетиха на 22 февруари 2017 г.“, споделиха от дружеството след успешно проведената среща.


 

Информация за Мултивак България Продакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България Продакшън

Още от Машини, мех. системи