Новини

Джи Ойл Експерт вече предлага индустриалните почистващи машини на италианския производител Du-Puy

17.05.2019 г.

Ново партньорство анонсираха от Джи Ойл Експерт по време на тазгодишното техническо изложение MachTech & InnoTech. Доказаната българска компания е специализирана в търговията с индустриални миялни машини, машини за събиране и обработка на стружки, смазочни и охлаждащи течности и много други продукти, приложими в металообработката. В портфолиото ѝ вече са включени и вакуумните машини за почистване на течности и твърди вещества на италианския производител Du-Puy. „Продуктите на фирмата са представени на българския пазар от 2019 г., като ние сме единствен техен вносител. Машините са мобилни, лесни за поддръжка и на конкурентни цени“, съобщиха за Инженер.bg от Джи Ойл Експерт.


 

Историята на италианската компания започва още през 1964 г., предимно с индивидуални, специално проектирани решения, чиято цел е да надхвърлят очакванията на клиента. Днес продуктовата ѝ гама се състои от еднофазни и трифазни вакуумни почистващи машини за прах и течности, патентовани накланящи се вакуум сепаратори, компактни и големи силузи, самопочистващи се филтри, промишлени прахосмукачки от неръждаема стомана и такива за взривоопасни зони, сертифицирани по ATEX.

 

Гостите на Джи Ойл Експерт на международното изложение MachTech & InnoTech имаха възможността да се запознаят с Chipvac 400 – мощна вакуумна машина, подходяща за почистване както на метални стружки, така и на масла. Моделът е оборудван с 3 независими еднофазни двигателя, а благодарение на системата за накланяне, материалът може се изсипва лесно и безопасно. Chipvac 400 разполага и с индикатор за ниво и висококачествен полиестерен филтър.


„Машините за индустриално почистване на DU-PUY предлагат ниски първоначални разходи и минимална поддръжка, като същевременно позволяват да рециклирате използваното масло и да намалите разходите за вашето производство“, коментираха от Джи Ойл Експерт.

 

Още едно ново попълнение сред предложенията на българското дружеството са машините за байпас филтрация на утвърден тайвански производител, за които предстои да ви разкажем подробности.

 

Повече информация за Джи Ойл Експерт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи