Новини

Джи Ойл Експерт предлага богата палитра от продукти, свързани с металообработката, вече и онлайн

09.10.2018 г.

Изключително добре разработен и разнообразен електронен магазин отвори Джи Ойл Експерт, утвърден дистрибутор на продукти в областта на металообработката. „В нашия онлайн магазин, който може да бъде посетен на адрес www.goilexpert-online.com, клиентите ни ще намерят голямо разнообразие от ултразвукови машини, спрей миещи машини, филтриращи системи, филтърна хартия, абсорбиращи продукти, инструменти, специални продукти и продукти за индустриална хигиена. Непрекъснато разширяваме асортимента ни, като се стремим да добавяме и полезна за специалистите обща информация”, съобщиха за Инженер.bg от Джи Ойл Експерт.


 

На Главна страница на електронния магазин посетителите ще намерят информация за предлаганите основни групи продукти, както и за фирмите-производители. „Могат да разгледат и блога със статии, съдържащи полезна и интересна информация за продуктите и техните основни предимства“, поясниха от българската фирма.


При избора на конкретен продукт клиентът получава достъп до по-подробна информация, включваща не само неговото наименование и търговската му марка, но и технически и приложни спецификации. В много случаи основната илюстрация е придружена със снимкова галерия, даваща възможност на потребителя за получи детайлна представа за изделието. Опцията „бърз преглед” пък дава основно описание на продукта, а чрез бутона „виж детайли”, се достига до подробна информация за него, като описание, технически характеристики, приложна област и т.н.„Посещавайки онлайн магазина, клиентите ни ще открият информация и за активните ни промоционални кампании“, информираха от Джи Ойл Експерт. „Така например в момента всеки, закупил 12 броя от крема за почистване  Solop light (Neopol) от 2000 ml, ще получи безплатно дозатор Refresh dispenser”, допълниха от фирмата.


На страниците на магазина посетителите ще намерят информация и за най-новите и най-продавани продукти, за начините на доставка, за наличните сертификати към продуктите и др.

 

„Заповядайте в електронния ни магазин www.goilexpert-online.com, а ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл: tools@goilexpert.com, или да ни се обадите на телефон: 0884/742 727, или 0886/316 656", призоваха от компанията.

 

Повече информация за Джи Ойл Експерт ЕООД – марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Джи Ойл Експерт

Още от Машини, мех. системи