Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Димас Пласт: Индустриалното оборудване работи по-добре с техническите спрейове и течности на Weicon

09.09.2019 г.


Всяко съвременно производствено предприятие държи на поддръжката и навременната профилактика на своя машинен парк. За един инженер по поддръжката е сериозно предизвикателство да намери качествени продукти за обработка и профилактика на оборудването, за което отговаря. А още по сложна задача е да открие постоянен и надежден партньор, който регулярно да снабдява компанията с необходимите консумативи. „Разбираме затрудненията на нашите сътрудници. Ето защо избрахме да предлагаме първокласните продукти на Weicon, за да задоволим сериозните им изисквания, както и да спечелим нови клиенти“, съобщиха за Инженер.bg. от Димас Пласт – българска фирма, специализирана във вноса на висококачествени химични продукти.


 

Weicon е компания, която произвежда специализирани продукти за индустрията. Най-общо широката продуктова гама на немския производител обхваща специални лепила и уплътнители, технически спрейове и високоефективни монтажни пасти и греси за всички области на индустрията – от производството, през ремонта до поддръжката. Освен химическите продукти, компанията разработва и разпространява висококачествени инструменти за оголване на кабели под марката Weicon Tools.


 

Като техен официален партньор и вносител, Димас Пласт предлага огромно разнообразие от артикули, което можете да намерите в търговската мрежа на фирмата и на нейния уебсайт.

 

Асортиментът на Weicon включва няколко категории продукти със следните приложения и спецификации:

 

 - Технически спрейове, които успешно се използват във всички области на производството за ремонт, поддръжка и обслужване;

 

 - Технически течности, които са изключително екологични, икономични и ефективни. В тази категория попадат продукти като: препарати за повърхностно и антикорозионно покритие, обезмаслители, почистващи препарати, разтворители и освобождаващи агенти, препарати за защита и грижа, смазочни и многофункционални масла, специални течности;

 

 - Пасти за монтаж, осигуряващи защита срещу корозия, износване, хлъзгане, окисляване и разяждаща корозия, електролитични реакции („студено заваряване“).

 


Повече информация за Димас Пласт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Димас Пласт ЕООД

Още от Машини, мех. системи