Новини

Димас Пласт: Запознайте се с новите си любими инструменти Kraftwerk

19.06.2019 г.

Когато за първи път вземете в ръце инструмент Kraftwerk със сигурност ще искате да го задържите! Швейцарската компания Kraftwerk произвежда висококачествени професионални ръчни инструменти и сервизно оборудване. Като изключителен представител на бранда у нас, българското дружество Димас Пласт обяви специални цени на избрани продукти от доказания производител. „Избираме да работим само с утвърдени европейски компании, тъй като за нас качеството е на първо място“, споделиха от българската фирма за Инженер.bg.


 

Kraftwerk е швейцарска компания, която създава инструменти с приложение в автомобилостроенето, промишлеността, селското стопанство и строителството. Марката Kraftwerk е надеждна и предпочитана от хиляди професионалисти в международен мащаб.

 

От асортимента на швейцарския производител Димас Пласт предлага ръчни, акумулаторни и пневматични инструменти. Дружеството функционира като външнотърговска фирма, която е специализирана също и във вноса на висококачествени химични продукти за индустрията, строителството и автосервизите, както и на авторепаратурни консумативи и оборудване. Компанията е партньор и на редица други водещи европейски производители.


 

„Kraftwerk има решение за всяко предизвикателство и поради тази причина се доверихме на техните инструменти. Щастливи сме да предложим на нашите клиенти такива уникални висококачествени изделия“, добавиха от Димас Пласт.

 

Сега можете да получите на специална цена следните продукти: 


- Работна количка Kraftwerk Junior със 7 чекмеджета и 339 инструмента

- Работна количка Kraftwerk Junior с 6 чекмеджета и 337 инструмента

 

Повече за промоционалната кампания можете да научите в Промо.bg.

 

Повече информация за Димас Пласт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Димас Пласт ЕООД, kraftwerktools.com

Още от Машини, мех. системи