Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Нови свободни инженерни позиции и атрактивен майсторски клас анонсираха от СиТийм

02.04.2018 г.

Поредна доза новини от водещата HR-компания СиТийм! В началото на пролетта експертите от българското дружество, специализирано в подбора на персонал, информираха Инженер. bg за новитe свободни работни позиции на трудовия пазар в областта на техниката и инженерната дейност, по които посредничи. Наред с това Георги К. Първанов, управител на СиТийм, анонсира и любопитно събитие, насочено към лидерските умения на всеки от нас и чиито организатор е компанията.


Пролетта е време за ново начало! Ето защо, ако вие или ваши познати търсите нов професионален път или по-добра реализация, ние можем да ви помогнем“, заяви г-н Първанов. Специално за аудиторията на Инженер.bg от компанията предоставиха най-новите свободни позиции, подходящи за инженери и технически лица:


 - Специалист Планиране на производствени процеси за Пловдив и Карлово;

 - Механик/техник - 2 позиции за Пловдив и Карлово;

 - Service Engineer за София;

 - Sales Manager with Engineering education /industrial field/ за София;

 - Technical Sales Specialist за София.


Наред с това, научихме, че СиТийм организира атрактивен майсторски клас с тема „Здравословно лидерство“, чиито лектор ще бъде д-р Неделя Щонова. Събитието ще обхване актуални за ежедневието ни въпроси, сред които начините за управление на мотивацията и стреса.„Напрегнатото ежедневие е сериозен проблем за всеки. С особена сила това важи за отговорните дейности, с които са натоварени инженерите и техническите лица. Можете да научите как да се справите със стреса, като се включите в нашето обучение на 19 април 2018 г.“, поясни Георги К. Първанов.


Повече информация за майсторския клас можете да намерите ТУК.


Повече информация за СиТийм ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СиТийм

Още от Машини, мех. системи