Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Ламелни дискове за шлайфане на неръждаема стомана Suhner с високо качество от СР Абразиви & Инструменти

27.04.2020 г.


Фирма СР Абразиви & Инструменти, която предлага продуктите на доказания швейцарски производител на електрически и пневматични инструменти Suhner у нас, отправя към своите клиенти атрактивно промоционално предложение за закупуване на ламелни дискове за шлайфане на неръждаема стомана. „Най-новата  промоционална акция дава възможност партньорите и клиентите ни от цялата страна да се възползват от преференциални цени при закупуване на големи количества от продукта”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Ламелните дискове на Suhner са високоефективни с отлично качество и дълъг живот на експлоатация. Подходящи са за шлайфане на неръждаема стомана. Предлагат се с циркониева и керамична шкурка и са снабдени с пластмасова и стандартна подложка. Налични са варианти с диаметър 115 mm и 125 mm, а едрината варира от К40 до К120.

 

Доказаният български доставчик на електрически и пневматични инструменти, машини и консумативи СР Абразиви & Инструменти осигурява отстъпка от цената при закупуване на големи количества от ламелните дискове на Suhner за шлайфане на неръждаема стомана.

 

Не пропускайте своя шанс да се възползвате от предложението на компанията. Свържете се със СР Абразиви & Инструменти още сега и си осигурете безкомпромисна обработка с най-високо качество.

 

Допълнителна информация за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти, бихте могли да откриете в Промо.bg!


Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Още от Машини, мех. системи