Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

ЛД с безвъзмездна доставка на компоненти за системите за сгъстен въздух в българските болници

16.03.2020 г.

 

В условията на извънредното положение, въведено в Република България от 14.03.2020 г. до 13.04.2020 г с решение на Народното събрание, доказаната българска фирма ЛД ООД достави спешно и безвъзмездно необходимите компоненти за системите за захранване със сгъстен въздух на допълнителни апарати за обдишване в интензивното отделение на УМБАЛСМ „Н.Й. Пирогов“.


„Бихме искали да заявим, че всяка болница в страната може да разчита на нашето адекватно и денонощно съдействие при необходимост от компоненти за захранване или разширяване на трасета за сгъстен въздух“, съобщиха за Инженер.bg от фирма ЛД.


„Отговорната помощ и грижа е нашият принос и се надяваме да е добър пример и за други колеги в настоящата ситуация с COVID–19. Призоваваме всички заедно с действията си да ограничим разпространението на вируса и да подпомагаме медицинските ни екипи“, призоваха още от ЛД.

 

Нека всички се обединим и да помогнем на българските лекари!

 

Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ЛД

Още от Машини, мех. системи