Новини

Обработвайте лесно и прецизно неръждаема стомана с Finit-All. Сега на специална цена от СР Абразиви & Инструменти

01.11.2019 г.


„Обработката на неръждаема стомана никога не е била толкова лесна, колкото с Finit – All. Затова ние от СР Абразиви & Инструменти, официален представител на международната компания Cibo Abrasives, искаме да зарадваме нашите клиенти с ново топ предложение на специална цена“, обявиха от дружеството. „Представяме на вашето внимание Finit – All, инструмент от Cibo Abrasives за тези, които не са запознати с неръждаемата стомана или рядко работят с нея“, допълниха от СР Абразиви & Инструменти. Ето какво още разказаха от българската компания за своето предложение пред Инженер.bg.


 

С плоското си задвижване и 150 mm защитен капак, тази машина е конструирана за работа с унифицирани компресирани дискове за финиш. „Finit – All е нещо повече от машина за довършителна обработка, тя е истински всеобхватна! С диапазон на скоростта от 2000 до 7600 rpm, Finit – All може да се използва както за довършителни дейности, така и за лека шлифовъчна работа. За последното можете да разчитате на Ø150 mm циркониев диск с предпазител“, посочиха от СР Абразиви & Инструменти.

 

В допълнение към лесното и прецизно задвижване и защитния капак, машината гарантира оптимално съвпадение с комбинирани дискове, които позволяват бързо и удобно премахване на заваръчния шев във вътрешния ъгъл и прецизното му завършване. Благодарение на изключително плоската задвижваща глава, дори острите ъгли и трудните за достигане области до 45° могат да бъдат обработени. Тънката дръжка и късият мотор гарантират голяма лекота на използване.

 

Входните отвори за въздух предпазват двигателя от прегряване, а електронният софтстарт допринася за безопасността в допълнение към защитата от рестартиране, която предотвратява автоматичното включване след прекъсване на захранването.

 

Двигателят е решен конструктивно с въглеродни четки с автоматично спиране и патентована защита от прах за дълъг експлоатационен живот, а чрез блокиране на шпинделния вал подмяната на дисковете е бърза, лесна и безопасна.

 

Предложението на СР Абразиви се отнася за целия комплект Finit – All, който включва:

 

 - Машина за обработка на неръждаема стомана Finit-All;

 - Rebel One комбиниран диск – Ø150x6x25.4, G-line – dens. 7;

 - Rapid комбиниран диск – Ø125x22, среден;

 - Rebel One disc за фибростъкло – Ø125x22, S-Line – dens. 5;

 - Гумен блок за шлайфане №60;

 - Отворен колан 600x40mm, AF;

 - Дискови капаци от стъклени фибровлакна – Ø150x22, №60.

 

Допълнителна информация за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти, бихте могли да откриете в Промо.bg!

 

Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Още от Машини, мех. системи