Новини

Стартира най-мащабното издание на международното изложение MachTech & InnoTech Expo

16.04.2019 г.

На 15-ти април 2019 г. за единадесета поредна година Интер Експо Център – София отвори врати за международното индустриално изложение MachTech & InnoTech Expo. Най-мащабното издание досега ще даде среща на над 190 компании и хиляди гости. Инженер.БГ е сред основните медийни партньори на събитието, а също и традиционен участник в него. Гореща информация, директно от събитието, следете на специалната ни страница в Инженер.bg, посветена на изложението, както и в социалните мрежи. Заповядайте и на щанда ни в централното фоайе, за да си поговорим за машините и иновациите в металообработката на чаша кафе! Очакваме ви!


 

Роботизацията, автоматизацията и 3D принтирането са сред основните акценти на тазгодишния форум

 

Изложението ще продължи до 18-ти април, а в него участие вземат 190 компании от България, Турция, Италия, Германия, Полша, Унгария, Румъния, Австрия, Чехия, Гърция и др. Индустриални роботи, 3D принтери и внушителни машини от ново поколение очакват посетителите в четири изложбени зали на обща площ от 10 000 m2.


 

Сред тазгодишните изложители са утвърдени фирми в бранша, сред които: АББ България, Активити Аутомейшън, Бибус България, Бимекс, БодорБР Техника, Вайд-Бул, Вени и Ко, Витман България, Галика, Гюринг, Джи Ойл Експерт, Индустриални роботи, Кимекс, Киттнер Анлаге унд Машиненбау, ЛД, РАИС, Рапид Прогрес, Ритбул, Солтех, Спейскад, Тех Индъстри, Тихерт, Трокут Тест Груп, Трумпф, Мехатроникс, Хенкел, ФАНУК България и др.

 

Очаквайте подробна информация за продуктите и услугите, които ще представят тези и други компании в поредица от специални материали в Инженер.bg!

 


Богата съпътстваща програма очаква посетителите от 15-ти до 18-ти април

 

Организаторите от Интер Експо Център са подготвили богата и много интересна съпътстваща програма за всички гости, които ще посетят форума. Фирмени презентации и демонстрации на живо, които ще покажат възможностите и високата технологичност на съвременната индустрия, ви очакват в семинарните зали и през четирите изложбени дни. Не ги пропускайте!


 

Очакваме ви на щанда ни в централното фоайе!

 

За четвърта поредна година Инженер.БГ се включва със свой щанд на събитието. Очакваме ви в централното фоайе на Интер Експо Център, за да обсъдим новите технологии и техническите иновациите в индустрията!  Заповядайте!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи