Новини

Метал Технолоджи Груп представя стажантската си програма за 2018 г.

07.03.2018 г.

Метал Технолоджи Груп АДстартира прием на стажанти за летния сезон на 2018 г. - за заводите си Осъм АД, гр. Ловеч, Алуком АД, гр. Плевен, и Центромет АД, гр. Враца. Наша основна цел е да даваме път за развитие на доказали се професионалисти, а също и да подкрепяме и развиваме млади специалисти с идеи и желание за работа, на които предлагаме стажантски програми с възможност за обучение и менторство и последващо професионално развитие. Стажът при нас позволява на младите специалисти да натрупат практически опит в утвърдени предприятия в металургичния сектор, да развият умения в реална производствена среда и да създадат контакти с утвърдени специалисти от индустрията. От кандидатите очакваме да са студенти 3-ти или 4-ти курс в инженерна специалност, да притежават добра теоретична подготовка и най-важното - да имат желание да се развиват в промишлеността”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Предприятията предлагат платен стаж с гъвкаво работно време, който ще обхване периода юни - септември 2018 г. Одобрените кандидати ще преминат практическо обучение, водено от опитен ментор, и ще имат възможност да работят с най-съвременните производствени технологии и софтуер.


„Предвидили сме опция за участие в разнообразни проекти и възможности за стипендии. Готови сме да покрием общите разходи на стажантите и ще предложим постоянна работа на тези, които успешно  се представят по време на стажа”, споделиха от ръководството на Метал Технолоджи Груп.За стажантската програма тази година търсим:


  •  - Технолози в леярните ни цехове;
  •  - Технолози в инструменталните ни цехове;
  •  - Технолози в цеховете за механообработка;
  •  - Специалисти по управление и контрол на качеството;
  •  - Технолози по измерванията (3D сканиране, 3D измервания на трикоординатни измервателни машини и 3D принтиране).


Кандидатствайте директно на сайта на дружеството ТУК, или като изпратите CV и мотивационно писмо на e-mail: hr@mtgbg.com не по-късно от 31.05.2018 г.


Подробности за стажантските позиции по заводи може да откриете в микросайта на Групата в Борса.bg и на www.mtgbg.com.Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп

Още от Машини, мех. системи