Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Мултивак участва със свое лице в изложбата „За инженерството в България“ на моста на НДК

31.03.2017 г.

Мултивак България ЕООД, дъщерно дружество на Multivac, един от доказаните световни доставчици на опаковъчни решения, подкрепя инициативата на Младежкия инженерен форум „Аз, инженерът“ и фондация „Мечти в действие“ за пътуваща изложба на тема „За инженерството в България“. Изложбата заема пространството на „Моста на влюбените“ пред НДК до 3 април. „Ние от Мултивак България се гордеем да подкрепяме инициативата и да участваме в лицето на инж. Светломир Шутов“, заявиха за Инженер. bg. от компанията.Целта на изложбата „За инженерството в България“ е да представи потенциала за развитието на иновативни технологични компании, млади предприемачи и изобретатели в България. Добрите примери и послания на инженерите, които са избрали да останат и да се развиват у нас, са важен мотиватор за сегашните и бъдещите поколения.

 

Сред лицата на кампанията ще видим и инж. Светломир Шутов, мениджър отдел „Производствено планиране“ в Мултивак България. „Струва си да си инженер в България, защото има компании, в които си заслужава да работиш“, казва той във връзка с темата на инициативата. Още за него и за останалите над 40 млади вдъхновители можем да научим до 3 април. На изложбата на моста на НДК можем да се запознаем с университетски преподаватели, предприемачи, авиационни инженери, математици, химици, студенти и президенти на компании, техните каузи и начини да променят света от България.


 

Инициатори на събитието са фондация „Мечти в действие“ и Младежкия инженерен форум „Аз, инженерът“, който се организира за четвърта поредна година от Интер Експо Център. Тази година форумът ще се проведе на 6 април от 10:00 до 17:00 часа, а темата е „Инженерство в действие“.


Освен от Мултивак България, инициативата е подкрепена и от Melexis, със съдействието на ABB, Behr-Hella Thermocontrol, Sensata Technologies, Aурубис, Special Events Group, VMware.


Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК.

 

Информация за Мултивак България Продакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК.


 

Източник на снимковия материал:„Аз, инженерът“; Инженeр.bg

Още от Машини, мех. системи