Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Новини

Търсите надеждна складова техника? Заповядайте в най-новия шоурум на ВЕНИ и Ко

18.10.2019 г.


Утвърденият български производител на складово оборудване ВЕНИ и Ко посреща клиентите си от цялата страна в нов шоурум в столицата. Той се намира на бул. „Ботевградско шосе“ 118, в блок 111. „Гостите ни могат да намерят различни видове складови колички – платформени, гарови, специални, транспалетни, както и някои модели от сериите „Високоповдигачи за европалети“ и „Ръчноводими електрокари“ с марка VENI”, съобщиха за Инженер.bg от водещата българска производствена компания за складова техника.


 

Освен собствена продукция, в магазина се предлагат и ходовите колела на световни производители като Tellure Rota – Италия, Wicke – Германия и Reader-Vogel – Германия. Тях дружеството влага в произвежданата складова техника VENI и предлага самостоятелно в зависимост от нуждите на клиента – в машиностроенето, хранително-вкусовата промишленост, както и за други специални цели.

 

„Магазинът е на изключително комуникативно място, с лесен и бърз достъп. Разполагаме с постоянни складови наличности, а от нашия квалифициран екип всеки посетител ще получи компетентна консултация за всички предлагани продукти“, посочиха още от ВЕНИ и Ко.


 

Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко

Още от Машини, мех. системи