Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Новини

Безкомпромисно полиране и шлайфане на метални и дървени повърхности с абразивно кече от СР Абразиви & Инструменти

25.11.2019 г.


СР Абразиви & Инструменти е утвърден български доставчик на електрически и пневматични инструменти, машини и абразивни консумативи. Сред портфолиото на фирмата са и високоефективните продукти на водещия швейцарски производител Suhner. От СР Абразиви & Инструменти обявиха пред Инженер.bg свое ново топ предложение на специална цена, отнасящо се до абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане и полиране. Не пропускайте тази страхотна оферта! Възползвайте се!


 


Създавайте безпроблемно матови повърхности според фиността и извършвайте щрихово матиране, гланцово заглаждане и сатениране. „Всичко това е лесно, бързо и удобно с висококачествените продукти на Suhner, чиито предимства са доказани във времето“, допълниха от СР Абразиви & Инструменти.

 

Абразивното кече (скочбрайт) за шлайфане/полиране от СР Абразиви & Инструменти е особено подходящо за полиране и шлайфане на всякакви метални и дървени повърхности, както и за почистване и заглаждане при производството на кухни, в хранително-вкусовата индустрия и за много други специфични приложения.


 

Характеристиките на абразивното кече са следните:

 

 - Размери – 110 x 100 x 19.1 mm;

 - Едрина – К80, К180, К280 и К500.

 

За големи количества от фирмата осигуряват специални отстъпки.

 

Не пропускайте своя шанс да се възползвате от предложението на компанията. Свържете се със СР Абразиви & Инструменти още сега и си осигурете безкомпромисна обработка от най-високо качество.


 

Допълнителна информация за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти, бихте могли да откриете в Промо.bg!

 

Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Още от Машини, мех. системи