Новини

Пролетна топ оферта на ламелни дискове ATEN Abrasives от СР Абразиви & Инструменти

11.05.2017 г.

Фирма СР Абразиви & Инструменти, утвърдена в дистрибуцията на машини и абразиви за повърхностна обработка на българския пазар, информира Инженер.bg за старта на нова промоционална кампания. „За да предложим на клиентите ни най-конкурентния продукт – и като качество, и като функционалност, и като цена, непрекъснато разширяваме обхвата на предлаганите инструменти и абразиви и обявяваме преференциални цени на определени продукти. С новата ни топ оферта можете да закупите циркониеви ламелни дискове с размер 125 mm на доказания производител ATEN Abrasives – Турция на специални цени от 2.80 лв. за брой“, съобщиха от българското дружество.

 

 

„Продуктите на ATEN Abrasives се характеризират с висока производителност и издръжливост при обработването на метални повърхности. Циркониевите ламелни дискове тип Т29 Convex, които можете да закупите в рамките на промоцията, ще ви гарантират професионално и висококачествено шлайфане“, коментираха от СР Абразиви & Инструменти.

 

Повече за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти бихте могли да намерите в Промо.bg!

 

Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Още от Машини, мех. системи