Новини

Промоционална акция на СР Абразиви&Инструменти отбелязва пазарния дебют на нова серия дискове за рязане на стомана

23.04.2015 г.

От фирма СР Абразиви&Инструменти съобщиха за Инженер.bg, че в момента клиентите на фирмата могат да закупят висококачествени дискове за рязане на неръждаема стомана на промоционална цена. „Включените в кампанията дискове са изцяло нов продукт в портфолиото ни, а специалната цена, на която се предлагат, е във връзка с въвеждането им на българския пазар”, коментира инж. Светлана Ралова, управител на фирма СР Абразиви&Инструменти.

 

 

Новата гама дискове е производство на водеща турска компания. „Те се отличават се с дълъг живот и осигуряват високо качество на среза. С диаметър 230 mm и дебелина 1.9 mm са”, коментира г-жа Ралова.

 

СР Абразиви&Инструменти е правоприемник на фирма Сунер България, която отговаряше за пазарната реализация на професионалните инструменти и материали на водещия швейцарски производител Suhner Abrasive Expert у нас. Наред с разширяването на портфолиото си с продукти от други производители, фирмата продължава развива предлагането на продуктите на Suhner Abrasive Expert в България в качеството си на официален дистрибутор на компанията.

 

Повече информация, бихте могли да намерите в Промо.bg.

 

 

Източник на снимковия материал: СР Абразиви&Инструменти

Още от Машини, мех. системи