Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

РАИС разработи нова серия металообработващи машини Advanced Line

05.09.2019 г.

In Romanian   In Serbian


От 16 до 21 септември Хановер отново ще събере машиностроители от цял свят в рамките на изложението EMO 2019. „Избрахме да представим първите три машини от новата линия на РАИС Advanced Line точно на този престижен международен форум, защото в Хановер ще бъдат показани интелигентни решения за производството на бъдещето от целия свят. Това са двушпинделен CNC струг T250 MY-2S Advanced Line, вертикален обработващ център M450 Advanced Line и 5-осен обработващ център VMC400 Advanced Line. Посетителите ще могат да видят машините на нашия щанд C09 в зала 27“, съобщиха за Инженер.bg от РАИС.

 

 

Отличителни характеристики на прецизния двушпинделен CNC-струг RAIS T250MY-2S Advanced Line са висока производителност, устойчивост и скорост при изпълнение на операции от всякакъв вид върху детайли от различни материали. Стругът е оборудван с Y-ос и револверна глава BMT45. CNC-системата е FANUC 0i-F Plus с функция „Servo Learning Oscillation“, която контролира начупването на стружките за постигане на по-високо качество на обработваната повърхност и по-дълъг експлоатационен живот на инструмента.

 

 

„Вертикалният обработващ център RAIS M450 Advanced Line е изключително надеждна 3-осна машина със CNC-система Siemens 840d, която поддържа функциите „ShopMill“ и „Simulation“. Това дава възможност за бързо и лесно програмиране на магазинното устройство без G-код. Постигането на високо качество на обработваната повърхност се гарантира от функциите „Advanced surface“ и „Friction compensation“, благодарение на които се потискат вибрациите по време на обработката и се осигурява гладък път на инструмента“, поясниха от фирма РАИС.

 

 

Петосният обработващ център RAIS VMC400 Advanced Line e оборудван с панел iH и CNC-система 31i-B5 на FANUC. „Той използва най-новите технологии, които гарантират високо качество и прецизност на обработваните повърхнини. Обработващият център поддържа функциите „High Speed Smooth TPC“, „AI Contour Control II“ и мн.др. Той има възможност за прецизна сервонастройка за контрол на грешката между зададения и действителния път на инструмента“, коментираха в заключение от РАИС.


 

Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: РАИС

Още от Машини, мех. системи