Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън взе участие в „Дни на роботиката“ в ТУ-София

13.05.2019 г.

На 10 и 11 май 2019 г. в Технически университет – София се проведе ежегодното събитие „Дни на роботиката”. И тази година, в продължение на два дни, бяха обсъдени актуални теми, свързани с роботиката, изкуствения интелект, дроновете, 3D принтирането, IoT и квантовите компютри. Водещите разработчици в сектора, сред които българското дружество Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG (R&M), отново показаха най-доброто и най-новото в производствените си гами. Фирмата бе спонсор на събитието, информираха за Инженер.bg от R&M.

 


По време на „Дни на роботиката“ компанията разполагаше и с щанд, а в допълнение изнесе и презентация пред бъдещите инженери, за да ги запознае с дейността на R&M.

 

„Радосвета Радева, мениджър „Научноизледователска и развойна дейност“ в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън и нейният екип разказаха за някои от водещите проекти на фирмата. Те участваха и в журито за избор на робот и отбор, като критериите, по които трябваше да направят своя избор, бяха креативност, ефективност, собствена разработка, трудност на задачите и изработка”, допълниха от компанията.

 


Събитието, свързано с роботиката и изкуствения интелект, бе разделено в два дни. През първия ден се проведоха различни лекции, посветени на новите технологии. Инженери от водещи компании и университети представяха своя опит. Вторият ден бе с практическа насоченост, като в рамките му се проведоха различни състезания и демонстрации на роботи, дронове и иновации.

 


„Дни на Роботиката” е събитие, което има за цел да събере всички технологични ентусиасти на едно място. Те показаха над какво работят, разказаха повече за възможностите за развитие на проектите си, както и споделиха своя опит”, коментираха от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 


R&M е световен лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени телекомуникационни мрежи. Р и М България повече от 17 години произвежда и предлага продуктите на R&M на българския пазар и днес оперира в 12 държави от Югоизточна Европа.

 

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, бихте могли да намерите на сайта на дружеството www.rdm.com!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Още от Машини, мех. системи