Новини

Рапид: „За нас директната среща с потребителите e много важна“

24.10.2019 г.


От 1995 г. фирма Рапид ЕООД неизменно присъства на Международния технически панаир в Пловдив. Защото държи на традициите и на директния контакт с клиентите си от бита, индустрията и строителството. „Техническият форум ни дава възможност да запознаем посетителите с нашата дейност и да им предложим решения от стомана и сплави както за външни и интериорни пространства, така и за проекти, ориентирани към изграждането на производствени обекти“, коментираха за Инженер.bg от фирма Рапид.На щанда на Рапид бяха изложени изделия от богатото и разнообразно портфолио на компанията, включително: декоративни неръждаеми ламарини, перфорирани ламарини, просечно-изтеглени ламарини, заварени мрежи и сита, решетъчни скари, закаляеми ножарски ламарини, ленти от неръждаема пружинна стомана, заваръчни материали, огънати тръби и полутръби.Компанията работи успешно с водещия чешки производител на просечно-изтеглени и декоративни ламарини Perfo Linea. Техните отлични характеристики ги правят желан материал в проекти от химическата, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, а естетичната им външност разширява приложението им в архитектурни проекти. Те намират приложение и в транспортната индустрия, земеделието, за покритието на луксозни електронни устройства, в производството на вентилационни и противопожарни решетки, звукоизолиращи бариери, дори и при проектирането на пешеходни мостове.


„Директната среща с нови и настоящи клиенти ни дава възможност и за дискутиране и търсене на технически решения за конкретни производствени приложения“, споделиха още от Рапид.Главна цел на търговската компания е да поддържа складови наличности, за да реагира по-бързо на потребностите на клиентите. Според фирмената политика качеството е важно, но и бързината на доставките е от голямо значение за удовлетвореността на клиента. „Рапид се стреми да поддържа на склад голямо разнообразие от дебелини и ширини на ленти от неръждаема пружинна стомана, към която има повишено търсене в последните години за специални приложения. Лентите са произведени в Германия и Испания, като важно предимство на Рапид е липсата на условие за минимално количество за поръчка“, коментираха от доказаната българска компания.

 

„Благодарим на всички клиенти, колеги и приятели, които ни удостоиха с посещението си. За нас бе удоволствие и очакваме отново да се видим на следващия панаир“, допълниха в заключение от Рапид.Повече информация за Рапид ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Рапид ЕООД

Още от Машини, мех. системи