Новини

Рубриката „Анкети“ на Инженер.bg с нова „премяна“ и много повече възможности

13.09.2017 г.

Скъпи читатели, приятели и почитатели на Инженер.bg! Уважаеми колеги!

 

Щастливи сме да обявим, че в началото на настъпващата есен, както старите листенца падат, за да дадат старта на едно ново начало през пролетта, ние от Инженер.bg решихме изцяло да сменим стария облик на анкетата ни, стартирайки нова рубрика „Анкети“ - с нова визия, съвременни възможности, история, анализи, задълбочени и актуални за бранша теми!


 

Новата рубрика е още една стъпка напред в стремежа ни да отговорим на потребностите от актуална и коректна информация на техническата общност у нас. Това е и още едно доказателство, че Инженер.БГ е динамично развиваща се медия, която не просто предава послания на своята аудитория от инженери и технически специалисти, но и има способността да дава обратна връзка за случващото се в областта на техниката и техническите решения.

 

Планираме анкетите да включват въпроси по актуални за бранша теми, сред които: тенденции в 3D принтирането; Индустрия 4.0; използване на роботи и цялостни роботизирани системи и още, и още. Разбира се, резултатите от анкетите ще бъдат прецизно анализирани, за да можем да запознаем всички наши партньори, читатели и приятели с обобщените резултати в специални материали.

 

Новата рубрика „Анкети“ бихте могли да следите от бутона в хедъра на Инженер.bg, както и от Главна страница на онлайн списанието, на която рубриката е маркирана в отличителен син цвят.

 

Включете се в първата анкета на тема „Какви са тенденциите в 3D принтирането?“ ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи