Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Солтех: Спестете с промо пакетите за електромеханичен дизайн Solid Edge и премиум инструментите на Hoffmann Group

20.05.2020 г.

 

Солтех продължава своята традиция и отговорна мисия да подпомага индустриалната общност в условията на криза с многообразие от атрактивни решения и специални предложения. Сега, в партньорство със Siemens Digital Industry Software и с Hoffmann Group, компанията предлага на вниманието на всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори ексклузивна оферта да закупят различни софтуерни пакети за електромеханичен дизайн с до 50% отстъпка от цената, както и много специални ценови условия за премиум инструменти Garant и висококачествени инструменти Holex.


Софтуерни инструменти Solid Edge за инженерен дизайн на ел. компоненти с 50% намаление


Промоционалното предложение на Солтех за индустриален софтуер е за пакети, включващи решенията за проектиране на ел. компоненти Solid Edge Foundation, Solid Edge Harness Design и Solid Edge Wiring Design.

 

 

„Софтуерните инструменти Solid Edge, изцяло обновени и „заредени“ с иновативните решения на Mentor Graphics, дават уникални възможности за моделиране и инженерен дизайн: механичен и електродизайн, симулации, техническа документация, управление на данни и мн.др.“, коментираха за Инженер.bg от компанията. „В същото време Солтех осигурява и гарантира подкрепа и помощ за своите партньори, различни опции за обучения, за бързо навлизане в работата със Solid Edge и инструменти за мигриране на данни, за гладък и ефективен процес по преминаване към промоционалния Solid Edge Electrical Design“, посочиха още те.


Допълнителна информация относно промоционалното предложение бихте могли да намерите ТУК, откъдето имате възможност да отправите и запитване за Вашата специална оферта!


Премиум инструменти Garant и качествени инструменти Holex на много атрактивни цени


Солтех стартира и промоционална кампания, свързана с инструменти на Hoffmann Group – доказан лидер в сферата на индустриалното оборудване и екипировка в Европа. „Във фокуса на промоцията са премиум инструментите Garant, както и качествени инструменти Holex, в т.ч. борщанги, държачи, пластинни ножове, измервателна техника и още мн.др.“, уточниха от българската фирма.За допълнителна информация относно промоционалната акция на инструменти Hoffmann можете да се обърнете към търговските представители на Солтех на телефон: 032 500 425 или на и-мейл: sales@soltec.bg


Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.


 

 

Източник на снимковия материал: Солтех, Hoffmann Group

Още от Машини, мех. системи